Trebinje
Tanjug/Rade Prelić
Trebinje

Tanjug/Rade Prelić

Foto: Tanjug/Rade Prelić

Dva tela pronađena su danas u kući u mestu Hatelji, u opštini Berkovići, potvrđeno je u Policijskoj upravi Trebinje. Beživotna tela R.Đ. (51) i M.Đ. (15), oca i sina, pronađena su u kući u mestu Berkovići.

Prvo mu psovali majku srpsku i četničku, a onda ga izudarali pesnicama u glavu i grudi! U bolnicu primljen u stanju pred smrt!

AUTOR: Alo.rs/M.Č. DATUM I VREME: 23.08.2019. 12:34 - 23.08.2019. 12:45 Još jedan napad na Srbe u Hrvatskoj dogodio se pre tri dana, u utorak, a pretučen je srpski povratnik iz okoline Rijeke.

Po primljenoj prijavi na lice mesta izašli su policijski službenici, a o svemu je obavešten dežurni tužilac trebinjskog Okružnog javnog tužilaštva koji će izvršiti uviđaj zajedno sa pripadnicima policijskih stanica Berkovići i Trebinje.

Gori na Pupinovom mostu, građani priskaču ljudima u pomoć! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/I.L. DATUM I VREME: 23.08.2019. 14:06 - 23.08.2019. 14:16 Gori automobil u zaustavnoj traci iz pravca Borče ka Zemunu, na oko 5 kilometara od Pupinovog mosta, javlja reporter Alo. Za sada nema informacija o povređenima, a automobili koji idu u pravcu Borče se zaustavljaju da pomognu. SRBIN INVALID PRETUČEN U HRVATSKOJ!

Prema nezvaničnim informacijama, oni su stradali usled eksplozije ručne bombe.

BONUS VIDEO: HORDER NA ZVEZDARI! Zatrpao dvorište đubretom, tu kolje golubove, dere zečeve i besi kokoške