TAJNA ŽURKA MATURANATA MOGLA DA SE ZAVRŠI VRLO TRAGIČNO Policija je noćas spasila najmanje desetak pijanih tinejdžera od mogućeg davljenja!

To okupljanje organizovano je u tajnosti, što je potvrdio i jedan od organizatora "tajne norijade".

Banja u Vinkovcima
Banja u Vinkovcima, Foto: prinstcreen

U noći između petka i subote na kupalištu vinkovačkog jezera Banja, nekoliko stotina maturanata slavilo je kraj srednjoškolskog školovanja. Policija navodi kako ih se okupilo oko 600, ali u Sportsko-ribolovnom društvu Jezera Banja tvrde da ih je bilo 2.000, javlja Glas Slavonije.

"Sve je počelo spontano kada je nas nekoliko razmišljalo kako da proslavimo kraj školovanja, a znali smo da službeno nećemo dobiti odobrenje za skup zbog svega ovog oko koronavirusa. Odlučili smo da se okupimo negde na Bosutu gde i inače nekada provodimo večeri uz pivo, ali kako smo se raspitivali kod drugih maturanata šta oni planiraju, krug se počeo širiti, da bi na Banji bilo, kažu neki, možda i 2.000 mladih".

"Neću reći da smo bili baš najtrezniji, neki su i preterali, ali, srećom, niko nije nastradao niti, koliko znam, završio u bolnici. Policajci su došli pa smo prvo pomislili da su došli da nas oteraju ali oni su pazili na nas jer bilo je nekih, nakon nekoliko popijenih piva i rakija, koji su poželili da se kupaju u jezeru. Svaka čast policiji, dobro je obavila posao", kaže sagovornik.

Jedna devojka koja je učestvovala u ovoj tajnoj žurki napisala je na svom Fejsbuk profilu:

 

"U 5 popodne rečeno nam je od strane policije da odemo na Banju jer nas tamo niko neće dirati."

Sudeći prema komentarima, Vinkovčani ne osuđuju maturante i shvataju da mladima treba provod, ali su stigle kritike na "kućno vaspitanje".

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi