UPAO U KLOPKU U BEOGRADU! Policija došla na uviđaj saobraćajne nereće, pa ga PREPOZNALI SA POTERNICE! Probao od Amerikanaca da iznudi pare!

U saobraćajnoj nesreći koja se rano jutros dogodila u Zadru poginuo je muškarac, a prema nezvaničnim informacijama nastaradao je Denis Parać, kog je policija mesecima tražila, a koji je 2014. hapšen u Beogradu.

Denis Parać
Denis Parać, Foto: MUP Hrvatske

Paraća od jeseni prošle godine traže zbog krivičnih dela sa elementima nasilja, neovlašćenog posedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih stvari i neovlašćene proizvodnje i prometa drogama.

Parać se dao u beg nakon što mu je policija došla u pretres zbog sumnje da je upravo on prošle godine u noćnim satima bacio eksplozivnu napravu u dvorište kuće poznatog zadarskog advokata Augustina Sudinje u Sukošanu i izrešetao mu automobil.

Pljačka dostavnog vozila banke pre 18 godina

Parać iza sebe ima podeblji dosije, ali i broj godina provedenih iza rešetaka. Devet godina je odrobijao za pljačku dostavnog vozila nekadašnje Dalmatinske banke pre 19 godina, za šta su u istom postupku osuđene i još četiri osobe, dok je naručilac ostao nepoznat.

Parać i još dvojica muškaraca su maskirani i naoružani ukradenim golfom kod Kopnenih vrata u Foši, pri izlasku s Poluotoka, presreli dostavni automobil tadašnje Dalmatinske banke u kom su bila tri službenika i oko 335.000 evra.

Upao u klopku u Beogradu

S jednim muškarcem je 2014. godine upao u policijsku klopku usred Beograda. Obojica su uhapšeni dok su u jednom restoranu uzimali kovertu s 30.000 američkih dolara od jednog američkog državljanina kom su prethodno, nakon saznanja da je prodao jahtu, pretili i dolazili mu pred kuću tražeći od njega 70.000 evra.

Amerikanac ih je prijavio policiji i na dogovoreno mesto došao s označenim novčanicama. Za to je delo osuđen na četiri godine zatvora, no viši sud je presudu ukinuo i vratio na ponovno suđenje, čime mu se otvorila i mogućnost da se vrati u Zadar.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi