Policija
Alo!/ Dejan Briza
Policija

Alo!/ Dejan Briza

Policija, Foto: Alo!/ Dejan Briza

Pedesetjednogodišnji muškarac iz okoline Varaždina uhapšen je i određen mu je pritvor zbog pokušaja ubistva i zlostavljanja supruge i maloletnih kćerki.

Pročitajte još:

Muškarac je osumnjičen da je 21. septembra u porodičnoj kući u okolini Varaždina pokušao da ubije suprugu, koju je duži period zlostavljao, ali su ga u tome sprečile dve maloletne kćerke, saopšteno je iz Županijskog tužilaštva u Varaždinu.

Nakon toga je pobegao iz kuće i krio se do 24. septembra kada se u prepodnevnim časovima vratio i pokušao da usmrti suprugu i sedamnaestogodišnju kćerku, koju je duži period zlostavljao, kao i druge dve maloletne ćerke.

Usled napada muža i oca, supruga i kćerke su zadobile više telesnih povreda, prenose hrvatski mediji.

Osumnjičenom su na teret stavljena tri krivična dela pokušaja teškog ubistva i tri krivična dela povrede detetovih prava.

Masovna tuča učenika posle četvrtog časa!

AUTOR: Novosti; D.K. DATUM I VREME: 27.09.2019. 23:46 Užas! Policija, rotacija, Foto: Shutterstock Novi incident u bjelopoljskim školama-ovoga puta masovna tuča u Srednjoj stručnoj školi, posle četvrtog časa u popodnevnoj smeni. Iz škole su negirali da je došlo do masovne tuče, uz tvrdnju da je bilo kontakta između nekoliko učenika, ali da nije bilo povređenih.

Pritvor mu je određen zbog opasnosti da u istrazi utiče na svedoke i zbog opasnosti da ponovi krivična dela i dovrši krivična dela koja je pokušao.

BONUS VIDEO: Gori automobil na Pupinovom mostu!