Starac
Facebook printscreen
Starac

Facebook printscreen

Starac, Foto: Facebook printscreen

Neprijatan incident dogodio se danas u Zagrebu oko 11 sati u ZET-ovom autobusu na liniji 124 koji saobraća na relaciji Črnomerec - Stenjevec.

Iživljavanje trojice muškaraca nad devojčicom ometenom u razvoju

Alo.rs

Iživljavanje trojice muškaraca nad devojčicom ometenom u razvoju, Foto: Alo.rs

Naime, stariji muškarac je, prema rečima devojke koja se vozila u autobusu, ejakulirao pored nje po sedištu i podu, a onda je s otkopčanim pantalonama, skrivajući polni organ vrećicama koje je nosio, pobegao iz autobusa.

Uznemireni putnici pozvali su policiju, a autobus se zaustavio, upalio sva četiri žmigavca i pričekao je policiju koja je ubrzo i stigla na mjsto događaja.

IŽIVLJAVALI SE NAD DEVOJKOM OMETENOM U RAZVOJU! Uhapšena dva monstruma iz Bosanske Gradiške! Policija traga za trećim! (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

Iz zagrebačke policije su potvrdili da rade na ovom slučaju.

- Policiji je prijavljen ovaj događaj. Kriminalističko istraživanje je u toku - rekli su kratko.

PIJANA DEVOJKA DŽIPOM NAPRAVILA HAOS! U centru grada prolaznici jutros zatekli nesvakidašnji prizor (FOTO)

Na društvenim mrežama kasnije se pojavila fotografija pohotnog starca.

Autobus

Alo!/ Dejan Briza

Autobus, Foto: Alo!/ Dejan Briza

Index je stupio u kontakt s devojkom pored koje je ejakulirao starac. Devojka, čiji je identitet zaštićen, ispričala je šta se dogodilo.

- Ušla sam na Črnomercu u autobus linije 124 vraćajući se iz Vinogradske bolnice s terapije. Autobus je stajao kojih 10-ak minuta pre polaska, nisam gledala na sat, ali naknadno sam saznala da je polazio u 11:05. Sedela sam do prozora, na krilu sam držala torbu i vrećicu, a dotični je seo do mene. Nisam obraćala pažnju uprkos što me sve vreme gurkao, niti sam shvatala šta radi, mislila sam da ima malo mesta zbog stvari koje sam držala, a i on je imao više vrećica. Kad je postao jako nemiran i kad me počeo sve vise stiskati prozoru sam ga malo bolje pogledala i imala sam šta videti. Zaderala sam se kako ga nije sram, na što je skočio i sve obavio po sedištu i podu i tako izleteo na stanici Kustošija, prvoj stanici od Črnomerca. Bus se zaustavio na stanici Vrapče jer su putnici insistirali da se pozove policija... Mene je bilo toliko sram da nisam htela ni prijaviti, ali su drugi putnici insistirali - ispričala je devojka.

SAHRANILI ŽIVOG ČOVEKA! Jedan od najvećih trenera podržao Srbina u Hrvatskoj, odmah mu je osvanula ČITULJA! (FOTO)

Kaže kako je čula da starcu ovo nije prvi put da radi ovako nešto u javnom prevozu.

- Fotografiju je uslikala putnica pored mene, ali eto već kad je izašao iz busa, tako da nažalost imamo samo ovu fotografiju. Koliko vidim po komentarima, ljudima je poznat, već dve godine ordiniše po javnom prevozu na tom području - kazala je.