NEBOJŠA MEDOJEVIĆ: Uhapsite braću Đukanović, osudite ih na 40 godina robije!

Medojević zaključuje da mafija i Crna Gora ne mogu biti večne ako su venčane

Nebojša Medojević
Nebojša Medojević, Foto: Foto: Printskrin

Lider Pokreta za promene i jedan od lidera DF-a Nebojša Medojević rekao je da će njegovu podršku imati samo onaj direktor policije i samo onaj tužilac koji uhapsi braću Đukanović i samo onaj sudija koji ih osudi na 40 godina robije i konfiskuje im svu imovinu koju su opljačkali od ovog naroda i države, a da je sve ostalo najobičnija prevara naroda, trgovina i izdaja.

“Zato nam trebaju na ključnim pozicijama u policiji, ANB-u, tužilaštvu i pravosuđu patriote kojima će interesi države i naroda biti veći od straha od mafije braće Đukanović.”, rekao je Medojević.

On smatra da Krivokapić, Abazović, Sekulović. Leposavić, Brđanin i ostali nisu dorasli tom istorijskom zadatku i dodaje:

“Crna Gora i mafija braće Đukanović ne mogu opstati. Neko mora pobediti. Ja se borim protiv mafije braće Đukanović, da bi pobedio moj narod i moja država Crna Gora.”, izričit je Medojević.

Medojević zaključuje da mafija i Crna Gora ne mogu biti večne ako su venčane, a da samo Crna Gora oslobođena smrtonosnih okova mafije braće Đukanović može biti večna.

Povezane vesti

 • Korisnik: MIOMIR
  28/02/2021 - 21:24
  Hapsiti ih pod hitno, pokradoše i obrukaše crnogorski narod, osjekoše narod nos do očiju !!!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi