Toni
screenshoot/Youtube
Toni

screenshoot/Youtube

Toni, Foto: screenshoot/Youtube

Posle čuvenog leka za grip koji je preporučio, pozvan je da gostuje u emisiji iz koje, zamalo, da izađe još jedna potpuno drugačija izjava.

PROČITAJ JOŠ:

- Šta mi se najviše sviđa kod muslimanske vere, kod naše vere? Vidi, ja sam musliman. Najviše mi se sviđe vežbe, klanje - rekao je gostujući na "Face TV" Seljmani Teljat Toni. Ovaj penzioner iz Hrvatske postao je popularan kada je objasnio lek protiv gripa rečima: "Pa, vežbaj, pi**a ti materina", a sada nova izjava postaje hit:

Međutim, koliko god ova rečnica zvučala šokantnije od one po kojoj je postao poznat, ipak se radi o lapsusu koji je bez objašnjenja objavio korisnik Jutjuba.

PREPORUČUJEMO:

Toni je prethodno podelio svoje viđenje: da smo svi mi isti, ljudi, bez obzira na veru. Zatim je kao musliman objasnio kako to izgleda iz njegovog ugla i ovo je izjava koja je isečena (počinje posle 36. minuta):

- Šta mi se najviše sviđa kod muslimanske vere, kod naše vere? Vidi, ja sam musliman. Najviše mi se sviđa vežbe, klanje - kaže Toni i u nastavku rečenice izgovara "klanja se".

Voditelj ga je odmah ispravio: "Klanjanje."

Toni je nastavio dalje da objašnjava:

- Jer tu se ti dižeš rano u 5,6 sati, dovde ruke, umiješ se, opereš i onda klekneš, vežbaš, dižeš se gore-dole... - rekao je.

Komentari (2)

vota

10.02.2019 20:26

Mislim da se polako kvalifikuje za zadrugu posto nema vise rahmetli Ekrema.

penzioner

11.02.2019 08:47

Budala vala ima svuda... ovog su trebali na vreme da pelcuju i špricaju protiv ludila, primio se baš....