Migrant siluje psa
Facebook/Printscreen
Migrant siluje psa

Facebook/Printscreen

Migrant siluje psa, Foto: Facebook/Printscreen

Dok ceo svet vodi borbu protiv pandemije korona virusa i pronalazi način da se taj problem zaustavi i reši, mediji su se uglavnom fokusirali na taj problem. Retko ko sada izveštava o onome što se događa ovih dana u Seuti - španskoj malenoj teritoriji na severu Maroka, na obalama Libije i južne Italije i Sicilije.

Migranti

EPA

Migranti, Foto: EPA

Takođe, retko ko ovih dana gleda na granicu između Turske i Grčke, mnoge društvene mreže objavljuju video klipove različite sadržine o najezdi migranata, napadima na lokalno stanovništvo od strane migranata, probijanju istih prema Grčkoj, Bugarskoj, Srbiji i slične stvari.

Mnogo toga je tačno, a mnogo toga verovatno je i preuveličano. Međutim, pojavile su se fotografije zaista razlupanih i demoliranih crkava u Grčkoj u ruralnim sredinama, a jedan od najmučnijih snimaka očigledno snimljenih u Grčkoj jeste kako migrant siluje nesrećnog psa.

Migranti

EPA

Migranti, Foto: EPA

Video se brzo proširio po društvenim mrežama i izazvao opštu reakciju kako u Grčkoj, tako i šire. Ogroman broj ljudi je osudio gnusni čin iživljavanja nad nesrećnom životinjom.

Komentari (5)

sašs

17.04.2020 16:24

Odmah u ludnicu, odmah..

Ris

17.04.2020 16:35

Da nisam video teško bih poverovao. Ovo je ... , nemam odgovarajuću definiciju.

Срба

17.04.2020 16:57

Само по кратком поступку- највећи оближњи камен или метак у главу. Тај шљам није потребан Европи.

Tof

17.04.2020 19:44

Odavno sam pisao da ih treba sve isterati sto dalje od Evrope pogotovo iz Srbije.