Ulcinj, Crna Gora, more, plaža, letovanje
Shutterstock/Ilustracija
Petrovac na moru crna gora more

S. Stepanović

Petrovac na moru crna gora more, Foto: S. Stepanović

Naime, nakon što su se u našim medijima pojavili dokazi da po moru plivaju fekalije, te da se zmije opušteno šepure po plažama, kao i najnoviji primer njihovog terora koji su sproveli nad porodicom sa dvoje dece, tamošnja vlast mediji pokušali su na jadan način da se operu preko svojih medija.

Tivat, marina

Profimedia

Pokušali da svoj neuspeh pripišu navodnoj antikampanji koja se, po njihovim rečima, vodi u Srbiji. Na njihovom poznatom portalu objavljen je sraman tekst u kojem se navodi da smo mi krivi za njihov neuspeh ove sezone.

Prenosimo vam deo u kojem kažu da iza svega stoje mediji i turističke agencije. 

Milo Đukanović

EPA/Boris Pejović

 

- Jedva čekaju neku informaciju da razrade i izdignu na neki mnogo viši nivo. Međutim, i naši mediji su u prethodnom periodu negde malo doprineli tome. Sigurno i u nekim drugim destinacijama u okruženju imate incidente, gde neka kanalizaciona cev u toku sezone pukne i izlivaju se fekalije. Ali, bili smo svedoci da su takve vesti naši mediji prenosili i tokom jula i avgusta, kao da je to najvažnija vest. Znam da postoji svest tog ekonomskog patriotizma, pa u drugim destinacijama, ako im se tako nešto dogodi u sezoni, a dešavaju im se takođe havarije, njihovi mediji to prećute, ili to bude marginalna vest.

 

Crna Gora

printskrin

Očigledno je da im ove godine ne ide dobro, pa pokušavaju da se operu, ali, po svemu sudeći, niko nije "pao s kruške".

PROČITAJTE JOŠ:

 

Komentari (8)

Stefan

24.06.2019 09:22

Ne računajte na nas. Ne idemo nigde na more. Kupili smo nove lavore.

sara

24.06.2019 10:14

Sinoć sam na TV Pink čula crnogorca u emisiji kako napada Srbiju i kaže šta je to dobro Srbija uradila za Crnu Goru. E pa da mu kažem, da smo mi građani Srbije, sedam godina davali, ili bolje rečeno, oduzimali su nam od plata, za izgradnju Crne Gore, a zauzvrat, za letovanje kod njih, plaćali smo puni iznos i zaradili kožna oboljenja, od prljavštine i ne menjanje posteljine!!!!.

5 NDH IGRAČA IDOLI TUĐMANOVIH NARIKAČA

24.06.2019 11:32

NI JEDAN SRBIN NOGOM VIŠE TAMO DA NE KROČI,ETO IM ŠIPTARI I HRVATI

Pera Detlic

24.06.2019 11:34

Nikad na more u Crnu Goru.

R Markovic

24.06.2019 11:36

Vlast u Crnoj Gori organizuje cepanje srpske zastave i otimanje srpskih svetinja. Tuku naše sportiste. Tuku naš narod i sve što može loše da napravi srpskoj državi i narodu to rade. Plus toga, što im je sve užasno prljavo a usluga ispod svakog nivoa i hiće da im Srbi dođu na letovannje. Nemam nameru da vršim lošu promociju ali svako stavi prst na čelo kad ide da se odmori jer to košta...

Lela

24.06.2019 11:51

Ne ide im, jer su svojim bezobrazlukom prema nama njihovoj braci- srbima, oterali srpske turiste.A uvek smo bili korektni prema njima i srdacni sto se tice njihovog dolaska kod nas. I bice nas sve manje tamo. O higijeni da ne govorim. A cene ko na Azurnoj obali. Ko li ce im odrzavati turizam?!

flamantes

24.06.2019 12:08

Kad je toliko loše što uopšte idete u Crnu Goru?

Sasa

24.06.2019 13:13

Ko je lud da ide kod njih na more pored Grcke! ?