OBJAVLJEN SNIMAK Ovako aktivisti DPS-a otkupljuju lične karte (VIDEO)

Politička stranka Pravna Crna Gora(PCG) objavila je video snimak u kome je dokumentovan razgovor sa aktivistom Demokratske partije socijalista Crne Gore (DPS), iz Podgorice zaduženim za deo grada Stari aerodrom Slavkom Dubjevićem, a u kom on otvoreno dogovara otkup ličnih karata za potrebe Demokratske partije socijalista.

Razgovor Prava Crna Gora
Razgovor Prava Crna Gora, Foto: YT/Marko Milačić

Dubljević u razgovoru navodi da oni (DPS) imaju kancelariju u tržnom centru Franca na Starom aerodromu, a iz razgovora je jasno da je reč o kancelariji u kojoj se aktivisti DPS-a bave i ovim radnjama.

Dubljević u daljem razgovoru navodi da bi bilo dobro da se razgovor oko otkupa ličnih karata, kao i susret, dogodi sutra jer je "predsednik" danas, kako Dubljević navodi, u poseti Starom aerodromu. Jasno je da je reč o predsjedniku DPS-a Milu Đukanoviću.

Dubljević u razgovoru, u delu cenkanja oko cene otkupa ličnih karata, kaže da za to mora da "pozove nekog višeg", nakon toga jasno potvrđujući da misli nekog višeg u hijerarhiji.

Aktivista DPS-a u razgovoru daje preciznu cenu otkupa po ličnoj karti u iznosu od 50 eura.

Prava Crna Gora poziva sve nadležne institucije, pre svega tužilaštvo Crne Gore, da hitno, po službenoj dužnosti, pokrenu postupak i reaguju na očigledno i potpuno transparentno kršenje Zakona i Ustava Crne Gore, u režiji Demokratske partije socijalista. Prava Crna Gora će takođe podneti krivične prijave.

Prava Crna Gora se odlučila na ovaj korak, kontaktiranja i snimanja aktiviste DPS-a Mila Đukanovića, jer je potreba javnosti da ovo zna i da bude upoznata sa ovakvim kršenjem Zakona Crne Gore važnija od bilo čega.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi