HOROR NA GROBLJU! Otvorili grobnicu čoveka koji je sahranjen 1945. godine i unutra pronašli nešto od čega su PRETRNULI OD STRAHA! (FOTO)

Na groblju u Borovu u četvrtak je, prilikom otvaranja grobnice osobe preminule 1945. godine, pronađena veća količina oružja, od ''kalašnjikova'' i bombi do raketnog bacača i plastičnog eksploziva, prenosi Hina.

Grob sa oružjem
Grob sa oružjem, Foto: MUP Vukovar

Navodi se da je oružje pronađeno na dubini od 20 do 75 centimetara, a policiju je o pronalasku oružja obavestio radnik komunalne firme.

DUŠICU JEVĐENOVIĆ BRUTALNO PRETUKAO MUŽ MILIVOJE ZARUBICA! Državna starleta prebijena pred krsnu slavu: "Čupao joj nokte, davio je i šutirao" (FOTO)

U grobnici su pronađena četiri kalašnjikova, tri poluautomatske puške, dve puške M-48, ručni raketni bacač, 17 ručnih bombi, 36 komada vojnog eksploziva TNT od 200 grama, pola kilograma plastičnog eksploziva, tri protivoklopne mine, devet upaljača za protivoklopne mine, 20 metara sporogorećeg štapina, nekoliko hiljada komada različite municije, uređaj za otkrivanje radioaktivnosti i više komada šaržera za automatske i poluautomatske puške.

Grob sa oružjem
Grob sa oružjem, Foto: MUP Vukovar

Navodi se da je hrvatska policija saopštila da će pronađeno oružje biti uništeno i da je o pronalasku obavešteno Državno tužilaštvo u Vukovaru.

Grob sa oružjem
Grob sa oružjem, Foto: MUP Vukovar

I policije podsećaju da je i dalje u toku preventivna akcija "Manje oružja, manje tragedija" u kojoj se bilo kakvo eksplozivno sredstvo, vatreno oružje ili municija može predati bez straha od ikakve sankcije.

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi