DIŽE DŽIHAD PROTIV SRBA! Orićev prijatelj pozvao muslimane da se naoružaju, ovo su SRPSKE METE!

Nihad Aličković, koji važi za prijatelja Nasera Orića, ratnog komandanta tzv. Armije BiH i ratnog zločinca, pozvao je Bošnjake da se naoružavaju, a povod je formiranje rezervnog sastava policije RS.

Nihad Aličković
Nihad Aličković, Foto: screenshoot/Youtube

On je u izjavi za IMLTV Press citirao Atifa Dudakovića, kazavši da "svaki mladi Bošnjak od 17 godina i gore mora ispod kreveta imati ranac i u njemu uniformu i vreću za spavanje, čizme, te da se moraju na legalan način naoružavati".

On savetuje Bošnjake da se naoružavaju legalnim putem, "preko MUP-a, policije da podnesu zahtev i za naoružanje i za nošenje i za posedovanje oružja".

- Bošnjaci to treba da imaju, Bošnjaci to treba da urade, posebno omladina, i neka se na taj način legalno naoružavaju, jer i u Republici Srpskoj postoji veliki broj lovačkih udruženja koji nastoje na taj način da legalizuju veliki broj naoružanja - kazao je Aličković.

Podsetimo, Aličković je u Hagu, kada je izrečena presuda prvom predsedniku Republike Srpske Radovanu Karadžiću, ispred suda raširio ratnu zastavu takozvane Armije BiH, a onda napao starijeg muškarca koji je bio ogrnut srpskom zastavom, pretio mu i vređao ga.

U sudnicu u Hagu prošvercovao je mobilni telefon i na Fejsbuk profilu uživo prenosio izricanje presude. Aličković, poznat kao prijatelj ratnog komandanta muslimanskih snaga u Srebrenici. Nasera Orića, u ekstremnim bošnjačkim krugovima postao je poznat pre nekoliko godina nakon pokušaja linčovanja tadašnjeg premijera Srbije Aleksandra Vučića u Memorijalnom centru u Potočarima.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi