Crna Gora, nevreme
Youtube printscreen
Crna Gora, nevreme

Youtube printscreen

Foto: Youtube printscreen

Iz Direktorata navode da je poslato obaveštenje svim subjektima u sistemu zaštite i spašavanja kako bi podigli nivo operativne spremnosti sa cilju eventalnog reagovanja.

Pročitajte još:

U saopštenju se navodi da se od danas do 10. novembra u centralnim, južnim i primorskim oblastima očekuje obilna količina kiše.

"Obilne padavine prvenstveno se očekuju sutra, tokom noći u nedelju na ponedeljak i u ponedeljak tokom pripodneva, a zatim ponovo u sredu", saopšteno je iz Direktorata.

Zbog obilne kiše u ovim regijama i nagle obilne količine vode, mogući su problemi, prvenstveno u urbanim sredinama, na bujičnim tokovima, duž puteva koji presecaju planinske kosine.

"To se odnosi na mesta gde su vršeni ili se vrše ozbiljni građevinski zahvati, gde je narušena prirodna povezanost tla i na određene fragmente prostora gde se ometa prirodno slobodno oticanje vode", navodi se u saopštenju.

Dete (10) palo sa terase solitera!

AUTOR: Telegraf/ Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 02.11.2019. 20:44 - 02.11.2019. 20:58 Užas! Foto: Tanjug/Dimitrije Goll U Prvomajskoj ulici u Zemunu večeras se dogodila nesreća kada je jedno dete palo sa terase solitera. U pitanju je muško dete starosti oko 10 godina. "IZAĐI DA NE ZAKOLJEM TEBE PRVO" Siniša zapretio detetu, pa mu izbo majku!

Iz Direktorata za vanredne situacije MUP-a pozivaju građane da svoje aktivnosti prilagode novonastaloj meteorološkoj situaciji, na kopnu i moru.

Bonus video

STIGAO VOZ IZ KINE! Spektakularna scena na Novom Beogradu!

 

Komentari (1)

flamantes

03.11.2019 10:04

Uvijek je tako kad okrene jugo