Crnogorska policija
Foto: shutterstock
Crnogorska policija

Foto: shutterstock

Crnogorska policija , Foto: Foto: shutterstock

* Pritvorenik M. V. prilikom lekarskog pregleda u Kliničkom centru Crne Gorepokušao da pobegne

* Iskoristio nepažnju nadležnih i pobegao, ali je ubrzo uhapšen

* Prilikom hapšenja je pružao otpor, zbog čega je policija morala da primeni silu kako bi ga savladala

On je, kako je CdM-u rečeno iz UIKS-a, iskoristio nepažnju nadležnih i pobegao, ali je ubrzo uhapšen.

Pročitajte još:

Prilikom hapšenja je pružao otpor, zbog čega je policija morala da primeni silu kako bi ga savladala.

"Intervencijom službenika obezbeđenja, pri čemu su upotrebljeni ručni sprej sa nadražujućim dejstvom i sredstavo za vezivanje, sprečeno je bekstvo pritvorenog lica", navode u UIKS-u.

O događaju su obavešteni Uprava policije CB Podgorica i nadležno tužilaštvo radi eventualnog preduzimanja radnji i mera iz njihove nadležnosti, a protiv pritvorenika biće sproveden i disciplinski postupak radi utvrđivanja njegove eventualne disciplinske odgovornosti.

Vladislava (23) ostavila sina i ćerku bez hrane i vode 11 dana! Dečak umro u stravičnim mukama, a iza svega se krio jeziv plan! (FOTO/ VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 02.09.2019. 10:09 Majka koja je svoje dvoje dece ostavila bez hrane i vode 11 dana, da bi provodila vreme sa svojim ljubavnikom i njihovim deteom, osuđena je zbog ubistva.

O događaju je obavešten i sud koji je pritvoreniku odredio meru pritvora. "Ispitaće se da li je u postupanju službenika obezbeđenja bilo propusta u radu i da li je u konkretnom slučaju došlo do opravdane i pravilne upotrebe sredstava prinude prema pritvoreniku M. V", navode u UIKS-u.

Bonus video

Neverovatno parkiranje u centru Beograda!