"BILO JE VEĆ TEŠKO POTPISATI SE, ZAKOPČATI DUGME..." Oglasila se Kolinda iz bolnice POTRESNOM porukom! (FOTO)

Srećom po bivšu predsednicu Hrvatske, sada sve ide ka boljem.

Kolinda Grabar Kitarović
Kolinda Grabar Kitarović, Foto: Printscreen / Facebook

Kolinda Grabar-Kitarović je u petak imala operaciju stenoze spinalnog kanala vratnog dela kičme s mijelopatijom i radikulopatijom.

- Ova je operacija bila nužna, verovatno još i ranije. Nije bila reč samo o bolovima, već i o funkcionalnim i motoričkim smetnjama koje su počele da utiču na moj život. I to ne samo na onaj protokolarni, zbog poteškoća sa stajanjem, gubitka ravnoteže i slično, već i na svakodnevni život. Bilo je već teško potpisati se i uopšteno pisati rukom, zakopčati dugmad, otvoriti bočicu vode, našminkati se, prineti kašičicu ustima... Sad sledi duži oporavak u kom se oslanjam na potporu porodice, prijatelja i svih dobrih ljudi - objavila je Kolinda Grabar-Kitarović na svom profilu.

Zahvalila se i lekaru koji ju je operisao:

ANKETA: DA LI VAM JE BILA DRAŽA KOLINDA KAO PREDSEDNICA, ILI IPAK SADAŠNJI LIDER MILANOVIĆ?

Ukupan broj glasova: 219

  • KOLINDA: 47% (104)
  • MILANOVIĆ: 53% (115)

- Najpre hvala celom medicinskom timu na čelu s prof.dr. sc. Miroslavom Vukićem i osoblju NeourohirurgIje KBC Rebro na njihovoj pomoći. Hvala i Specijalnoj Bolnici Sv. Katarina i Radiochirurgiji Zagreb, svim drugim medicinskim ustanovama i pojedincima koji već godinama brinu o stanju moje kičme i povredama ruke i ramena. Hvala porodici, prijateljima i svim dragim ljudima koji su mi ovih dana pomagali da napravim pripreme za oporavak kod kuće. Hvala svima vama koji mi šaljete dobre želje i molitve – napisala je Kolinda.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi