PAMELA, IMAŠ NAŠ NAKLON DO PODA! Održala lekciju Hrvatskoj koju niko u Zagrebu ne želi da čuje, ali mi u Srbiji joj SNAŽNO APLAUDIRAMO!

Poznata glumica Pamela Anderson se nedavno uključila u aktuelne izbore za Evropski parlament tako što je podržala Pokret za demokratizaciju Evrope 2025 (DiEM25).

Pamela Anderson
Pamela Anderson, Foto: Profimedia

Osnivači tog pokreta su bivši grčki ministar finansija Janis Varufakis te hrvatski filozof i aktivist Srećko Horvat, s kojim blisko sarađuje, prenosi hrvatski portal Novosti.

Kao i Andersonova, DiEM25 snažno se zalaže za „Grin nju dil“ — set političkih mera koji u fokus istovremeno stavlja klimatske promene i ekonomsku nejednakost.

 

Govoreći o razlozima zašto je podržala pokret DiEM25, ona je kazala da joj se sviđa to što je taj pokret spreman da učini sve što je potrebno kako bi bio inkluzivan.

JOŠ JEDAN KOMPROMITUJUĆI SNIMAK Poslanik Pavle poručivao drogu, podnosi ostavku "iz moralnih razloga" (VIDEO)

„To znači da uključi i ljude poput mene. Takođe volim da budem poetična, da izgovaram ono što drugi ’ne mogu‘. Ja mogu i hoću. Tako prilazim svemu što radim“, rekla je Pamela Anderson.

HALO, JEL TO SARAJEVO, ZOVEM IZ NEMAČKE Sad ću baciti bombu na Tužilaštvo BiH i sve vas pobiti! SIPA krenula u lov na anonimnog bombaša

Glumica je nedavno putem Tvitera javno izrazila podršku hrvatskoj levo-zelenoj političkoj platformi „Možemo!“.

Ona je dodala i da je srećna što vidi da je njen politički angažman izazvao mali potres u Hrvatskoj.

 

„Možda je Hrvatskoj potreban politički potres ako želite da zaustavite hiljade hrvatskih ljudi koji odlaze iz zemlje zato što ekonomija ne funkcionše i ako želite da budete u stanju da upravljate situacijom u kojoj će za dve ili tri decenije dolaziti milioni klimatskih izbeglica“, rekla je Pamela.

„Moja poruka Hrvatskoj bila bi: Obratite pažnju na te pokrete, podržite decu koja štrajkuju, izađite iz nacionalističke prošlosti i vratite se u budućnost“, zaključila je ona.

Pamela Anderson
Pamela Anderson, Foto: EPA, Neil Naill

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi