Zoran Zaev
Tanjug/AP
Zoran Zaev

Tanjug/AP

Zoran Zaev, Foto: Tanjug/AP

Tako su se dogovorili sinoć lideri političkih partija na sastanku kod predsednika države Steva Pendarovskog, a koji je bio zakazan prošlog petka nakon što su evropski lideri odlučili da odlože početak pristupnih pregovora EU sa Skopljem.

PROČITAJ JOŠ:

Zaev je nakon sastanka izjavio da je njegova stranka Socijaldemokratski savez ponudila da izbori budu održani 22. ili 29. decembra ove godine, ali da se opozicija suprostavila toj ideji jer smatra da tehnickoj vladi nije dovoljno 100 dana.

Zoran Zaev

Tanjug/AP

Zoran Zaev, Foto: Tanjug/AP

O tehničkoj vladi, inace, za sada nema detalje, niti ko će biti tehnički premijer, kao ni ministri u resorima unutrašnjih poslova, rada i socijalnih pitanja.

Zaev je na hitne prevremene izbore pozvao juce, nakon što je Evropski savet odložio početak pristupnih pregovora sa Severnom Makedonijom.

Kurti doživeo nesreću! Hitno ga voze za Tiranu! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/I.L. DATUM I VREME: 20.10.2019. 21:41 Nesreća se desila na autoputu Tirana-Drač! Aljbin Kurti, nesreća, Foto: Printskrin/Gazeta express Aljbin Kurti imao je saobraćajnu nesreću u Albaniji, saznaje Alo.rs. Nesreća se desila na autoputu Tirana-Drač, kod skretanja za aerodrom. KOLIKO PARA IMA NAPOLJU KAD JE POČEO DA IH VRAĆA?!

Poziv Zaeva su pozdravili lideri svih političkih subjekata u toj zemlji.

BONUS VIDEO: