MONSTRUMI Očuh silovao devojčicu (12), a kada je policija proverila telefon majke, otkrili su nešto JOŠ GORE!

D.K. i R.M. ostaju u pritvoru!

Silovanje ilustracija
Očuh je silovao, majka podvodila, Foto: Shutterstock

Apelacioni sud naložio da Nikšićanin D.K. optužen za silovanje 12-godišnje devojčice ostane u pritvoru kao i njena majka R. M. koja se tereti da ju je podvodila.

D. K. se tereti da je u dva navrata silovao, a jednom pokušao da napastvuje dvanaestogodišnju devojčicu, kćerku njegove supruge iz prethodnog braka. Majka devojčice R. M. tereti se da je podvodila kćerku u zamenu za određene novčane iznose.

D. K. je uhapšen 17. marta prošle godine, nakon što je devojčica policiji prijavila da je žrtva silovanja. Posle veštačenja medicinske struke, D.K. su stavljene lisice na ruke, piše Pobjeda.

List navodi da je u nastavku istrage, proveren telefon devojčicine majke i utvrđeno da je ona ugovarala pružanje seksualnih usluga za novac.

R. M. je uhapšena 11. jula prošle godine i poslata u spuški istražni zatvor.

Prema navodima iz odluke Apelacionog suda, D. K. se tereti za trgovinu ljudima, silovanje i pokušaj silovanja, dok se R. M. na teret stavlja trgovina ljudima i pomaganje krivičnog dela silovanje i pokušaj silovanja.

Pritvor D. K. je produžen zbog opasnosti od ponavljanja krivičnog dela, dok je za majku devojčice, osim opasnosti od ponovnog podvođenja ćerke kao osnov za produženje pritvora navedeno da je on nužan radi nesmetanog vođenja postupka, jer je u pitanju delo za koje se može izreći zatvorska kazna od deset godina ili teža, navodi Pobjeda.

PROČITAJTE JOŠ VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE

 • Korisnik: Jelena
  14/09/2018 - 20:00
  Izrodi... Fujjj...
  • Цицка @Jelena
   15/09/2018 - 08:00
   Ovi se ne razlikuju mnogo od onih koji truju razlika je sto trovaci ostaju neotkriveni, tu je celi problem . . FUJ ZA MONSTRUOZNE IZRODE TROVACE .
 • Korisnik: Čile
  14/09/2018 - 11:14
  Intereresantan detalj mi je pao na pamet. Onu Saru utamničili su nedavno u zloglasni zatvor u Spužu, a ovo dvoje monstruma u istražni zatvor u Spužu. Kakvo je to crnogorsko pravosudje???
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najnovije - Alo.rs