obezbeđenje
Alo.rs
obezbeđenje

Alo.rs

obezbeđenje, Foto: Alo.rs

Obezbeđenje Zdravka Krivokapića, učestvovalo je u policijskom nasilju prošlog leta.

Prekrajanje izborne volje u Budvi prošlog leta, isprovociralo je niz građanskih protesta na ulicama Crne Gore. Dok su se građani Crne Gore borili za osnovne demokratske principe, pripadnici uprave policije CG štitili su poredak sada već bivšeg režima DPSa.

Pripadnici CB Bar, bili su u prvim redovima odbrane nelegitimne i nelegalne nove vladajuće većine DPSa u Skupštini opštine Budva, ističući se u prekoračenju ovlašćenja i prekomernoj upotrebi sile.

Nikola Drašković, pripadnik interventne jedinice CB Bar, komandovao je prilikom razbijanja mirnog protesta građana Bara, ispred stanice CB Bar, kojom prilikom su se građani okupili da bi izrazili nezadovoljstvo zbog brutalnosti policije u Budvi.

Lazar Caković jedan je od aktera nemilih događaja iz Budve od prošlog leta, čija je slika sa puškom za suzavac obišla region. Da podsetimo, policija je tih dana u Budvi ispalila veće količine suzavca, od kojih je jedan upao u dvoranu sportskog centra u Budvi, dok je trajao trening košarkaša mlađeg uzrasta. Caković, je inače poznat po nasilničkom ponašanju, o čemu ima više krivičnih prijava podnesenih protiv njega, koje do danas nisu procesuirane.

Da li su za ovakve promene glasali građani Crne Gore?

PROČITAJTE JOŠ: