MARKO OTIŠAO U NEMAČKU U POTRAZI ZA BOLJIM ŽIVOTOM Njegova bolna istina rastužila je sve: Mladima ima da poruči samo jedno! (VIDEO)

Marko Mihaljević, 27-godišnji magistar primarnog obrazovanja, pre sedam meseci je iz Babine Grede došao u Frankfurt i zaposlio se na građevini.

Marko Mihaljević
Marko Mihaljević, Foto: Facebook printscreen

Jedan je od mladih ljudi koji nisu uspeli da pronađu posao u domovini, pa su u nadi za boljom budućnosti došli u Nemačku.

Ali, da ni u Nemačkoj ne teče med i mleko uverio se i sam. Kaže, mislio je da će biti lakše kako vreme bude išlo, ali sve mu je teže.

Snimio je i video sa svog radnog mesta i poručio mladim Hrvatima neka ne dolaze ako nisu sigurni, jer je i sam mislio da će biti drugačije.

“Provodim dane radeći ovaj posao. Ne podcenjujem nikoga i nikakav posao, jer nikada u životu nisam nikoga podcenio, ali radim posao za koji mi ni ne treba osnovna škola. Magistar zvuči lepo, ali moram ovde da crnčim od jutra do mraka za golu egzistenciju jer mi to nije dozvoljeno u Hrvatskoj. Zašto mi nije dozvoljeno? Zato što nisam ni u jednoj političkoj stranci”, smatra Marko.

Kaže, kako ga ljuti što kao magistar mora da radi na građevini, ali trenutno nema izbora. Šta je još rekao poslušajte u njegovu video ukratko...

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi