MEŠTANI ŠOKIRANI DETALJIMA ZLOČINA Niko ne veruje da bi Kristini (18) on mogao da presud! Ubistvo se dogodilo 200m od jezera

Saznalo se za poruke koje su razmenjivali

Policija, Uviđaj
Policija, Uviđaj, Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Maloletni tinejdžer (16) koji je uhapšen zbog ubistva Kristine Raičević (18) u Nikšiću zločin je počinio najverovatnije 200 metara od mesta gde je devojka pronađena, a da je on povezan sa zločinom policija je utvrdila već nekoliko sati nakon ubistva, češljajući telefonske listinge.

Ni četiri dana nakon ubistva osamnaestogodišnjakinje istražitelji ne saopštavaju detalje ovog stravičnog zločina. Njeno telo pronađeno je u kanalu u kom nije bilo vode u blizini jezare Krupac, a zatekao ga je meštanin koji je u blizini čuvao stoku i odmah alarmirao policiju.

Samo nekoliko sati kasnije, policija je uhapsila maloletnika tako što je jedan od Kristininih bližnjih ispričao sa kim se dopisivala neposredno pre smrti, a oni proverili listinge.

Na osnovu povreda, policija je ranije saopštila da bi motiv ovog ubistva mogao da se krije u odnosu dvoje mladnih, to jest da je zločin najverovatnije počinjen iz strasti.

Pobegla kod sina od muževljevog gneva! On je našao i izbo nožem?! Nije mogao da joj oprosti što ga je ostavila

AUTOR: Novosti/Alo.rs/ B. P. DATUM I VREME: 11.09.2019. 08:10 Već ga prijavljivala policiji Hitna pomoć, Foto: Alo!/ Masanori Jošida Đorđo N. (55) iz sela Boljanić kod Doboja uhapšen je zbog sumnje da je pokušao da ubije 51-godišnju suprugu, koju je nožem ubo u stomak i posekao po ruci.

Iako su nadležni škrti u pružanju informacija zbog toga što je osumnjičeni maloletnik, nediji prenose da je utvrđeno da je devojci presuđeno 200 metara od mesta gde je pronađena.

"Uhapšeni mladić iz dobre porodice"

To što se njegovo ime nije našlo u medijima nije bila prepreka da se u Nikšiću sazna ko je maloletnik koji je uhapšen zbog sumnje da je počinio do sada nezapamćen zločin. U gradu pod Trebjesnom njihovi sugrađani su i dalje u šoku, ističući da uhapšenog poznaju kao "dečka iz poštene porodice".

GRAĐANI ČULI JECANJE! Petar (6) nestao danas popodne, a onda su ga pronašli na mestu koje uteruje strah u kosti!

Niko od njih ne može da nasluti zbog čega bi on na bilo koji način povredio nekoga, a naročito počinio jedan od najmonstruoznijih zločina koji pamti ovaj grad. Ipak, istražitelji nemaju dilemu.

RODITELJI VAN SEBE! Devojčicu (11) iz Crne Gore prebacili na Kosovo, pa je udali! Niko ne zna šta je sa njom!

Maloletnik je ispitivan na više okolnosti, a kao jedan od glavnih dokaza predočeni su mu telefonski listinzi i poruke iz mobilnog telefona.

BONUS VIDEO: Neverovatno parkiranje u centru Beograda!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi