Žurka, klub, mladi, splav
Profimedia
Žurka, klub, mladi, splav

Profimedia

Ilustracija: Profimedia

Ona je dodala da je ovih dana čitala vesti o zaplenama velikih količina marihuane u Daruvaru.

Kako kaže, javila se lokalnom portalu da bi sa javnošću podelila svoje iskustvo. Ona je rekla da odgovorni moraju da se "probude" i da pod hitno nešto učine.

Bjelovarski kafić u koji je ušla, nastavila je svoju priču, bio je prepun maloletnika koji su konzumirali alkohol.

"Unutra su bila deca od 16-17 godina, a možda je bilo i mlađih. Sedeli su po separeima, a ispred njih su bila alkoholna pića. Dim se mogao seći nožem. Mislila sam da sanjam. Nisam pronašla sina, pa sam izašla iz lokala. Pod utiskom svega što sam videla, uzela sam mobilni u ruke i zvala sina sve dok se nije javio. Rekao je da nije čuo mobilni zbog glasne muzike, a bio je u jednom drugom kafiću ispred kog sam ga pokupila. Pitala sam ga da li zna šta se dešava po gradu i da li je nešto čuo ili video o marihuani. Rekao je da nije i da je protivnik toga. Nekako sumnjam da bi mi rekao i da nešto zna. Verovatno se plaši moje reakcije. Da li nadležni uopšte znaju šta se dešava subotom po lokalima ili na to namerno zatvaraju oči. Verujte, strahujem za sina, ali i za ostalu omladinu. To što sam videla nije normalno, a posebno ne u tom uzrastu. Policija bi morala da se pozabavi takvim problemima. Ne mogu da verujem da se alkohol toči maloletnim osobama i marihuana puši usred lokala", u neverici je ispričala majka bjelovarskog tinejdžera koja je želela da ostane anonimna.

Pročitajte još:

Ona dodaje i da je sina u nekoliko navrata zatekla pod vidnim uticajem alkohola što je neprijatno iznenadilo.

"Jedno tri puta sam sina zatekla pijanog. Bila sam jako ljuta na njega, ali smo seli i razgovarali. Potrudila sam se da mu objasnim da to što radi nije dobro za njega. Ljuta sam i na ugostitelje koji ne bi trebalo da toče alkoholna pića maloletnim osobama. Ali očigledno im je bitan novac, a ne posledice. Zaista, zašto se ti lokali stvarno malo više ne kontrolišu. Policija bi videla sve. Od alkohola do trave, a ko zna što bi se još sve zaplenilo" pita se zabrinuta majka tinejdžera.

Komentari (1)

Suzy

18.10.2018 22:04

Draga gospođo, maloletno dete od 16 godina nema šta da traži po kafićima i lokalima ,u kojima se po celu noć igra prljavi ples i bludniĉi.Njemu tamo nije mesto bez nadzora starije osobe ili roditelja,,a tamo nije mesto ni odraslim,normalnim osobama,a kamoli detetu.Do 10 sati treba da je već u kući,spreman za spavanje.Ali,vi roditelji kao da se plašite da će vaša deca propustiti da se nagledaju golotinje ako sačekaju 19/20 godina da krenu u izlaske,i prosto ih sami gurate na takva mesta