ŠEŠELJ RAZBUCAO MILOGORKU MIRNU Nije imao milosti prema mrziteljici Srba, a onda je ona PSOVKAMA zapretila srpskom narodu! (FOTO)

Mirna Nikčević, savetnica crnogorskog ambasadora u Turskoj, izazvala je lavinu komentara na društvenoj mreži Fejsbuk.

Vojislav Šešelj
Vojislav Šešelj, Foto: Alo!/Vladimir Marković

Predsednik SRS Vojislav Šešelj komentarisao je govor mržnje (sada bivše) predstavnice ambasade u Turskoj Mirne Nikčević.

"IŠLA SAM DA SE ZA***AVAM S POPOVIMA" Bruka u Crnoj Gori! Savetnica ambasadora bi "spalila srpsku crkvu I SVA GOVEDA TAMO"!

- Mirna Nikčević iz bratstva Nikogovića, kao ambasador crnogorskih ustaša, odala je ustaški program tiranina Mila Đukanovića. Po njima, Srbi su goveda koja treba spaliti u crkvama. To je ustaški poglavnik Pavelić radio i milion Srba pobio. Crnogorski poglavnik Đukanović tek kreće u akciju - napisao je predsednik SRS na Tviteru.

Mirna Nikčević, savetnica crnogorskog ambasadora u Turskoj, izazvala je lavinu komentara na društvenoj mreži Fejsbuk gde je u jednoj prepisci sa izvesnom Irenom Tatar napisala da bi zapalila hram i sve sveštenike.

Nikčevićeva je, međutim, kazala da joj je "podvaljeno" i od države očekuje da je zaštiti. Danas je saopštila da upravo piše resornom Ministarstvu spoljnih poslova opoziv sa funkcije.

"NAVALITE ČETNICI, MENE ZABOLJE JOŠ VIŠE" Crnogorska savetnica započela RAT na Fejsbuku, pljuje na SVE SRPSKO samo da dobije pažnju! Skandalozne objave!

- Zbog nesretnog ministarstva. Ali Milo će vam doći glave stoko neotesana. Nisam više diplomata - napisala je Mirna.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi