Nevreme
Facebook/Printscreen
Nevreme

Facebook/Printscreen

Nevreme, Foto: Facebook/Printscreen

Služba zaštite i spašavanja Opštine Tivat saopštila je da je taj grad tokom noći zahvatilo veliko nevreme, kakvo se, kako navode, ne pamti u toj opštini.

DA LI VAS JE ZATEKLA OLUJA NA MORU?

 

 Jak vetar praćen obilnom kišom i snažnim udarima južnog vetra praktično su potopili grad, pa su tokom cele noći na terenu intervenisali vatrogasci i komunalna policija, prenosi Tanjug.

  

 "Vatrogasci su bili celu noć na terenu uz krajnje napore i sa poslednjim atomima snage uspeli su da spasu objekte i odgovore na preko 200 poziva. Vatrogasci su večeras pokazali da su heroji, zajedno sa komunalnom, vodovodnom mehanizacijom", objavila je Služba na svom fejsbuk profilu.

PROČITAJTE JOŠ

Komentari (1)

Ruzica

24.09.2020 19:49

Sigurno je bilo mnogo stasno gradjanima Tivta kada ih je pogodilo ovo nezapamceno nevreme. Ulicne bujice udari bure i jaki vetrovi sto prati ovako nevreme, nestanak strije i vode, ne moze se zamisliti ni bez jednog ni bez drugog, ali voda je najpotrebnija. Ali da li je ispravna za pice tu jedino pomaze Nobelov aparat za preciscavanje vode sa ro sistema. U ovakoj situaciji ne treba piti cesmovacu nego nobelovu cistu i pitku pravu izvorsku vodu.