Larisa N.
Facebook
Larisa N.

Facebook

Larisa N., Foto: Facebook

O svemu je obavešten i Centar za socijalni rad Lukavac radi preduzimanja mera u okviru nadleznosti. OKP PU Lukavac poduzimaju dalje aktivnosti na dokumentovanju navedene prijave.

Podsetimo, otac devojčice je juče u kasnim poslepodnevnim satima policiji prijavio nestanak ćerke.

Pročitajte još:

- U prostorije PS Lukavac lično je pristupio S. N. i prijavio osobu inicijala D. M. rođenog 1984. godine na području opštine Lukavac, da je odveo njegovu 15-godišnju kćerku. Za 15-godišnjakinjom je raspisana potraga, a o svemu je obavešten u dežurni tužilac i Kantonalnog tužilaštva Tuzlanskog kantona po čijim uputstvima postupaju službenici Odeljenja kriminalističke policije. Policijska uprava Lukavac preduzima sve potrebne mere i radnje u rasvetljavanju ovog slučaja – saopštila je ranije Amra Kapidžić, portparol Uprave policije MUP-a Tuzlanskog kantona.

Sestra devojčice je na društvenim mrežama objavila potresan snimak u kom je tvrdila da je njena sestra otišla da baci đubre i da je potom nestala.

- Mi smo sinoć sedeli u dvorištu ispred kuće. Sestra je otišla da baci đubre i nije se vratila. Larisa nije imala društvene mreže, nije ni izlazila. Nakon što je nestala mom ocu je zazvonio telefon. Bio je to naš prvi komšija koji je rekao “nećeš je više nikada videti” i prekinuo. On nije psihički stabilna osoba. Nikada nije imao svoju porodicu živi sa ocem i majkom. Nikada se nismo zamerili s njim, da nam ovako nešto uradi. Ona ima smao 15 godina, molimo se da je živa. Molim sve koji imaju bilo kakve informacije da nam pomognu – rekla je kroz suze Emira Nukić.

Pročitajte još: