Nasilje u porodici
Shutterstock
Nasilje u porodici

Shutterstock

Nasilje u porodici, Foto: Shutterstock

Redakciji „Dnevnog avaza“ obratila se Tuzlanka Elvisa Špiorić, koja je bila u vezi sa zlostavljačem, odlučila o svemu javno da progovori, jer želi da prekine sve kontakte s nevenčanim suprugom A. O. R., koji ne prestaje da joj preti.

- Prvi napad se desio u decembru prošle godine i on je za to dobio dve godine zatvora. U martu je izašao na slobodu, a još nije pozvan na izdržavanje kazne. I pored svega, nastavio je da me zlostavlja fizički i psihički iako je na sudu obećao da me neće više napadati - kazala je na početku svoje ispovesti Elvisa Špiorić.

Pričajući nam o paklu koji je preživela, ona je pomenutoj redakciji poslala fotografije s modricama, naglasivši da poseduje gomilu lekarskih nalaza.

- Svake sedmice od njega sam doživlavala batine. Lomljenje zuba. Rebra mi je polomio pre dva meseca, zbog čega sam ležala u bolnici. Sve je prijavljeno policiji, ali niko ništa ne preduzima. On se još nalazi na slobodi - ogorčena je ova mlada žena.

Dodaje da nije bila u sigurnoj kući, ali da je zato zbog nevenčanog supruga redovno boravila u Policijskoj stanici u Slavinovićima.

- Čovek je monstrum i želim ga se rešim. Rekla sam mu da ne želim ništa s njim, ali on neće da se pomiri s tim. Policiji sam podnela više od 50 prijava, niko ništa ne preduzima i ja sam odlučila da izađem u javnost, da državu dignem na noge zbog maltretiranja. Ima i zakon pa da vidimo dokle ćemo dogurati - zaključila je Elvisa Špiorić.

Kaže da je njen nevenčani suprug trenutno u Francuskoj, odakle joj je pretio da će zapaliti njen i auto njene porodice.

- On je napravio lažni profil na kojem je stavio lik neke cure. Skinuo je moje slike s Facebooka i napisao kako se ja zovem i da se prodajem za 15 evra. I on je to poslao svima, čak i mojoj porodici - kaže Elvisa.

Pročitajte: