kuća, silovanje, cinamala
Privatna arhiva

 

kuća, silovanje, cinamala

Privatna arhiva

kuća, Foto: Privatna arhiva

Banjalučka policija uhapsila je muškarca, osumnjičenog za seksualno zlostavljanje svoje 14-godišnje ćerke s kojom je imao polne odnose.

Radi se o slučaju koji je prošle sedmice potresao Banjaluku, nakon što su u javnosti isplivali detalji monstruoznog zlostavljanja. Budući da se osumnjičeni nalazio na radu u inostranstvu za njim je raspisana centralna poternica, na osnovu koje je i uhapšen nakon što se vratio u BiH.

Pročitajte još:

Celi slučaj otkriven je nakon što se žrtva poverila svojim prijateljicama iz škole. Navodno su razgovarale na temu seksualnog obrazovanja učenika, kada je devojčica odlučila da se poveri drugaricama. Ispričala im je da ju je otac primorao da s njim ima seksualne odnose, što ih je šokiralo. Prijateljice su je ubedile da to prijavi pa su se obratile direktoru škole. Čim su saznali detalje monstruoznog slučaja prosvetni radnici odmah su alarmirali banjalučki Centar za socijalni rad, te policiju i tužilaštvo. Žrtva je saslušana u skladu sa svim zakonskim propisima, a medicinski pregledi potvrdili su da je bila žrtva seksualnog zlostavljanja.

- Otac je iskoristio odsustvo supruge u vreme kada je ona s drugim detetom bila u bolnici. Tada je napastvovao ćerku i s njom imao seksualne odnose i majka o tome ništa nije znala - navodi izvor iz istrage.