Milo Ilić
Facebook
Milo Ilić

Facebook

Milo Ilić, Foto: Facebook

Crnogorska policija saopštila je danas da intenzivno radi na rasvetljavanju ubistva, koje se dogodilo danas u ulici Oktobarske revolucije u Podgorici. Prema evidencijama policije, ubijen je Milo Ilić (31), pripadnik jedne organizovane kriminalne grupe, navodi se u saopštenju.

Pročitajte još:

Ubica je navodno bio maskiran, imao je kačket, a najverovatnije i pomagača ili više njih. Ilić je preminuo na licu mesta, pokušao je da pobegne, ali ga je egzekutor stigao i dokrajčio sa pet metaka.

- Službenici Uprave policije intenzivno rade na rasvetljavanju upotrebe vatrenog oružja u Podgorici u ulici Oktobarske revolucije, koja se dogodila danas, a u kojoj je jedno lice smrtno stradalo - navodi se u saopštenju.

U saopštenju se dalje navodi da se na licu mesta vrši uviđaj, kojim rukovodi državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici.

Policija navodi da službenici Uprave policije, u koordinaciji sa tužilaštvom, preduzimaju intenzivne aktivnosti na identifikovanju lica koje je počinilo ovo krivično delo i rasvetljavanju događaja.

- Dežurna služba Centra bezbednosti Podgorica je danas oko 16.30 časova obaveštena da je u ulici Oktobarske revolucije, za sada nepoznato lice, na čijoj se identifikaciji intenzivno radi, iz vatrenog oružja ispalilo više hitaca u pravcu M. I. (28) iz Podgorice, koji je tom prilikom smrtno stradao - navodi policija.

Crnogorski mediji preneli su da je on ubijen u pucnjavi, koja se dogodila oko 16.30 časova.

Ubistvo se dogodilo kada je Ilić parkirao džip, izašao iz njega i nameravao da pređe ulicu, a onda je iz drugog vozila, za sada nepoznata osoba, ispalila više metaka u njega iz automatskog oružja.

Komentari (1)

Ja

29.04.2019 21:22

I kol`ko ima godina.??