Antigona Morina
screenshoot/twitter

 

Antigona Morina

screenshoot/twitter

Antigona Morina, Foto: screenshoot/twitter

Osnovni sud u Đakovici osudio je na samo dve godine zatvora Hilmija Zenina, bivšeg supruga Antigone Morine, preneo je KTV. Iako se zločin dogodio pre osam godina i dalje privlači veliku pažnju javnosti.

Odluka suda iz 2018. godine nije zadovoljila porodicu pokojne žene. Apelacioni sud odlučio je da vrati predmet na ponovno suđenje, a njen bivši muž je optužen da je počinio zločin i da nije ispunio porodične obaveze.

Pročitajte još:

 

Kako prenose prištinski mediji, on povređenu suprugu nije odveo kod doktora iako je imala krvarenje iz vagine. Uprkos teškom stanju, on je nastavio da upražnjava seksualni odnos sa njom.

Bislim Morina, otac preminule Albanke, udao je svoju ćerku kao kraljicu, pišu tamošnji mediji, ali je njen brak sa Hilmijem, iz sela Mališevo, trajao samo tri dana.

Kako su rekli tužioci, ona je preminula zbog krvarenja iz genitalija, koje je počelo nakon prve bračne noći.

 

Da podsetimo, sve se dogodilo u noći između 27. i 28. jula 2011. godine, a porodica preminule žene optužuje Hilmija da ju je ubio.

Kako kažu, on je nastavio da upražnjava seks sa Antigonom iako je bila u teškom stanju, sa obilnim krvarenjem iz genitalija. Sud je najpre smatrao ovaj predmet završenim, ali nakon šest godina, apelacioni sud je odlučio da vrati slučaj na ponovno suđenje.

 

Porodica Antigone u ovom postupku tražila da se sa predmeta izuzme sudija Mizahir Šabani.

VUČIĆ NAPUSTIO ZGRADU VMA!

AUTOR: Alo.rs/ M. I. DATUM I VREME: 18.11.2019. 08:24 - 18.11.2019. 08:33 Vraća se odmah radnim obavezama. Aleksandar Vučić, Foto: Printscreen Zdravstveno stanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića je stabilno i pušten je kući posle lečenja na Vojno-medicinskoj akadimiji, prenose mediji. HITNO! STIGLI REZULTATI O STANJU PREDSEDNIKA SRBIJE!

 

- Tri dana i tri noći je imao seks sa njom dok je krvarila, i nije je odveo kod doktora. Sam je priznao to priznao pred sudom - rekao je otac Antigone.

Bonus video: Vučić o Beogradu na vodi, kako je san postao stvarnost.