raketa
screenshoot/Facebook
raketa

screenshoot/Facebook

raketa, Foto: screenshoot/Facebook

 Prema snimcima i fotografijama objavljenim na Facebook grupi Snimci saobraćajnica, reč je o raketi (ili možda maketi rakete) koju na specijalnoj prikolici vuče kombi. Raketa, prikolica i kombi-vozilo obojeni su u prepoznatljivu vojnu maslinasto-zelenu boju, iako ni prikolica ni kombi nemaju vojne registarske oznake. Građani su zbunjeni i još niko ne zna zašto bi neto raketu "vozikao" Zagrebom.

PROČITAJTE JOŠ:

 Neobičan prizor zabeležen je na brojnim lokacijama u gradu, prvi puta je snimljen još pre šest dana, a poslednji puta juče na Vukovarskoj, u središtu grada.

 Ministarstvu odbrane tokom dana smo poslali upit tražeći pojašnjenje situacije, ali u trenutku pisanja ovog teksta nismo dobili odgovor. Objavićemo ga kad i ako stigne.

raketa 2

screenshoot/Facebook

raketa 2, Foto: screenshoot/Facebook

 Ipak, sa obzirom da, ako je suditi po registarskim tablicama, ovde možda i nije reč o vozilima HV-a, postoji mogućnost da je reč o nekakvom filmskom rekvizitu, marketinškoj kampanji ili nećem trećem, ali zasad nikakvih službenih informacija nema...

 

Komentari (2)

Mare

18.01.2019 15:05

Ja cu vam reci sta je.Jadost.Nemaju avione koje su obecali svom narodu.Pa se dosetili da vuku ovo da se narod pita'Nasa vlada mora da kupuje neke rakete'...itd.Mizerija hrvatske politike

Medić

18.01.2019 15:13

Dibidus iskompleksirana država,kao i njen narod