Za budućnost Nikšića
Printscreen

"Predugo smo u Crnoj Gori imali međusobno nerazumevanje i mržnje koji su nas vukli u regresiju, a ne u bolju budućnost za nas i našu decu. Crna Gora mora postati zemlja koja uvažava sve razlike i konfesije i da nikada više ne dozvoli da bilo koji narod bude narod drugog reda.

Taj poziv koji je došao nakon izbora 30. avgusta predstavlja odličnu priliku da građani Crne Gore više ne brinu da li će biti diskriminisani ako klanjaju ili ako se krste, ako idu u džamiju ili crkvu, a odlično znamo da je bivša vlast upravo na tome delila stanovništvo Crne Gore.

Muslimanska građanska inicijativa, Foto: Printscreen

Za nas je inicijativa Demokratskog fronta predstavljala iskrenu namjeru na putu ka rešenju svih nesporazuma. To nije važno samo zbog samih međuljudskih odnosa, nego i zbog ekonomskog i socijalnog napretka.

Kao mladi intelektualci, znamo da je to najbolji izbor jer želimo da živimo u zemlji i da stvaramo zajedno sa drugima, bez straha za bolje sutra. U takvoj Crnoj Gori će biti mesta za sve, što će doneti bolji standard i privredni razvoj.

Muslimanska građanska inicijativa, Foto: Printscreen

Zato smo odlučili da podržimo koaliciju 'Za budućnost Nikšića' i njenog nosioca liste, Marka Kovačevića, koji će sigurno voditi računa da obezbedi bolji život svih Nikšićana, bez obzira na nacionalnu i versku pripadnost", navode iz Muslimanske građanske inicijative.