Musliman se vozio gradom sa zastavom BiH, a onda mu je mladi Prijedorčanin održao lekciju koju će pamtiti zauvek! (VIDEO)

Alo.rs/ N.M. | vesti 2019-03-16 18:26:04 2019-03-16 18:26:04

Srbi "sa one strane Drine" važe za velike patriote, verovatno baš zbog ratnih dešavanja koja su se odigrala krajem prošlog veka.

Youtube printscreen

Takođe je poznato da umeju da "brzo planu", posebno ako im neko uvredi rodoljubiva osećanja.

Pročitajte još:

Upravo je to slučaj sa jednim mladićem iz Prijedora koji je, videvši da jedan prevoznik na prikolici ima zastavu Bosne i Hercegovine, postupio upravo prema tim osećanjima.

Naime, on je tražio od muškarca da skine zastavu i da se izvini Srbima u Prijedoru, što je ovaj i učinio. Mladić je sve vreme snimao šta se događa.

Preporučujemo i ovo:

- Izvinite Srbi u Prijedoru što sam lepio zastavu Bosne i Hercegovine na prikolicu. Neću nikad više, poštujem Republiku Srpsku i Milorada Dodika kao predsednika - rekao je mladić, a muškarac po imenu Azrin je ponavljao njegove reči.

Mladić mu se na kraju izvinio zbog nemilog događaja.

- Niko te ne sme dirati u gradu, ali nemoj više ovo da lepiš. Slobodno nosi svoje ime i logo firme - rekao je, a potom je okrenuo kameru prema sebi i poručio sugrađanima:

- Nemoj da bi ko dirao čoveka, imaće problem sa mnom. Nemojte da ga ko dira, jer kao što vidite, skida zastavu. Čovek je fer i korektan. Svaka čast, brate moj - rekao je mladi Prijedorčanin.

Na kraju su se dvojica muškaraca rukovala i rastala u miru.

 

Expand player
Pogledajte više