Hitna pomoć
Alo!/ Masanori Jošida
Hitna pomoć

Alo!/ Masanori Jošida

Hitna pomoć, Foto: Alo!/ Masanori Jošida

* Muškarac bacio bombu na sebe, ženu i dete

* On i supruga ostali mrtvi na mestu

* Dete zadobilo rane

– U 7.23 časa prijavljeno da je bačena bomba. Dva lica smrtno stradala, jedno lice povređeno. Uviđaj je u toku, a nakon uviđaja imaćemo više informacija – rekla je Amra Kapidžić, portparolka MUP TK za Radiosarajevo. U toku je uviđaj koji obavljaju pripadnici MUP Tuzlanskog kantona.

Davao joj ekstazi, spid i kokain na silu, a onda joj radio najodvratnije stvari! Krenuće vam suze kada vidite gde je joj je majka bila za to vreme!

AUTOR: Alo.rs/M.Č. DATUM I VREME: 11.10.2019. 09:45 - 11.10.2019. 09:58 Srbin godinu dana silovao svoju pastorku koja je tada tek bila napunila 16 godina. ILUSTRACIJA Foto: Alo/ Vladimir Marković Ovaj gnusan čin dešavao se u Osjeku, Slavoniji. Zločin je počinio tako što joj je prstima zatvarao nos da ne može da diše, a onda joj u usta ubacivao droge ekstazi, spid i kokain.

Kako navodi Avaz, po nezvaničnim informacijama, reč je o porodičnoj tragediji u kojoj je muškarac zaklao suprugu, a zatim aktivirao bombu kojom je usmrtio sebe, a ranio njihovo dete. Kako se navodi, policija je zatekla stravičan prizor, delovi tela su bili rasuti svuda. Zvaničnih potvrda o ovoj informaciji nema.

Međutim, kako navodi RTV Slon muškarac je navodno zaklao suprugu nakon čega je aktivirao bombu kojom je usmrtio sebe i ranio njihovo dete. Odmah po dojavi, na lice mesta osim policije izašli su i Službenici hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Tuzla, koji su na terenu povređenom detetu ukazali prvu pomoć, zatim ga prevezli u UKC Tuzla iz kojeg se očekuje više informacija.

Komšije ove porodice su u šoku. Jutros rano čuli su eksploziju, ali nisu ni slutili da se radi o ovakvoj tragediji, jer je u pitanju porodica koja nije od ranije poznata, kao problematična, prenosi RTV Slon.

PROČITAJTE JOŠ:

 BONUS VIDEO: Helena Gavran ima četiri godine i tumor na mozgu. HITNO POTREBNA POMOĆ