Hitna pomoć
Alo!/Vladimir Marković
Hitna pomoć

Alo!/Vladimir Marković

Foto: Alo!/Vladimir Marković

* Muškarac iz Sarajeva poginuo u podmetnutom požaru

* Do požara došlo paljenjem vozila Hamer

* Tačan uzrok smrti biće utvrđen nakon završene obdukcije

Iz MUP Kantona Sarajevo saopštili su da je, prema preliminarnom izveštaju sudskog veštaka protivpožarne zaštite, do požara došlo paljenjem vozila Hamer. Nepoznata osoba uradila je to uz pomoć zapaljive tečnosti i upotrebom otvorenog plamena.

Pročitajte još:

U požaru je umro K. S. (43), a šteta je nastala na Hameru u vlasništvu A. H. iz Sarajeva i na automobilu "volvo" u vlasništvu A. K. iz Sarajeva. Tačan uzrok smrti biće utvrđen nakon završene obdukcije.

Sinoć se u prestonici dogodila čudna stvar, a niko nije primetio!

AUTOR: Tanjug/ Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 11.11.2019. 08:50 Noć u Beogradu je bila relativno mirna, a dogodila se samo jedna lakša saobraćajna nezgoda, kažu iz Hitne pomoći. Foto: Alo!/ Vladimir Marković * Mirna noć u Beogradu * Dogodila se samo jedna lakša saobraćajna nezgoda * Hitna pomoć imala je 102 intervencije - Noćas je u gradu bila samo jedna saobraćajna nesreća, lakše su povređena dva čoveka, rečeno je iz Hitne službe.

Zbog požara vozila su u potpunosti izgorela i došlo je do oštećenja elektroinstalacija, vodoinstalacija, zidova haustora zgrade, podzemnih garaža, kao i većeg broja parkiranih vozila, čime je nastupila veća materijalna šteta.

Bonus video

Čudo u Manastiru Tumane