Mat Fild
screenshoot/Twitter
Mat Fild, Foto: screenshoot/Twitter

Naime, poslednjih dana društvenim mrežama se šire fotografije devojaka uz koje ide tekst kako se radi o super uspešnoj, mladoj matematičarčki iz BiH koja je osvojila "brdo" medalja na nekoj olimpijadi, ali, avaj, zločesti mediji o tome ne pišu, pa vas pozivaju da podelite tu informaciju.

PROČITAJ JOŠ:

Eh, neko se odlučio našaliti na taj račun, pa je podijelio sliku jedne od najpoznatijih porno-glumica na svetu Saše Grej, uz poruku:

- Ovo je Saša Garanović iz Foče, studentkinja elektrotehničkog fakulteta u Sarajevu koja je na matematičkoj olimpijadi u Čikagu juče osvojila visoko treće mesto. O ovakvim devojkama se nažalost ne priča na vestima... - uz molbu, dakako, za deljenje.

PREPORUČUJEMO:

Britanski ambasador Fild se "zaleteo" je i podelio ovu informaciju na svom Tviteru, Saši je dodelio i emotikon medalje, a usledila je sjajna zezancija, uz komentare tipa: "kakva je ovo legenda poštovani gledaoci".

Fild je ubrzo shvatio grešku, pa je post izbrisao, a onda priznao i kako je "naseo".

Tviter se oduševio i njegovom reakcijom, a brojni korisnici zahvalili su se ambasadoru što im je popravio dan, te su mu napisali: "Sad je sve u redu. Sad ste jedan od nas."