BAKIR IZETBEGOVIĆ PONOVO PRETI NA KOMEMORACIJI Moj otac se borio da povrati islam u Bosnu i u tome je uspeo! Očuvanje države još završeno, ali ima velike šanse da i to na pravi način završimo

Komemoracija 16 godina od smrti Alije Izetbegovića

Bakir Izetbegović
Bakir Izetbegović, Foto: AP/Darko Vojinović

* Lider SDA Bakir Izetbegović rekao je da se njegov otac borio za povratak islama i da je u tome uspeo

* On je dodao da je Alija Izetbegović mladost proveo boreći se za reintepretaciju islama, da se nađe prostor za tu veru

* Borio se za opstanak svog naroda, bošnjačkog naroda, države, za ono što jeste ta zemlja. Ništa od od toga nije završeno, a na nama je da nastavimo te borbe i za koje mislimo da imamo velike šanse da ih na pravi način završimo

Lider SDA Bakir Izetbegović rekao je danas u Sarajevu da se njegov otac borio za povratak islama i da je u tome uspeo, kao i da se borio za opstanak svog naroda.

Dodik razvalio Izetbegovića: Kakav status kvo, sve se raspada!

AUTOR: Tanjug; D.K. DATUM I VREME: 16.10.2019. 22:10 Šou! Milorad Dodik, Foto: Tanjug Srpski član predsedništva BiH i predsednik SNSD Milorad Dodik izjavio je danas da to što predsednik SDA Bakir Izetbegović neprestano negira ustavnu strukturu i nastoji da uništi Republiku Srpsku, predstvalja uvod u propast Bosne i Hercegovine.

 

On je dodao da je Alija Izetbegović mladost proveo boreći se za reintepretaciju islama, da se nađe prostor za tu veru, kao i da misli da je u tome uspeo, prenosi portal Klix.ba.

 

"Borio se da se islam vrati na istorijskoj i ideološkoj sceni. Dalje, borio se za opstanak svog naroda, bošnjačkog naroda, države, za ono što jeste ta zemlja. Ništa od od toga nije završeno, a na nama je da nastavimo te borbe i za koje mislimo da imamo velike šanse da ih na pravi način završimo", rekao je Izetbegović.

On je to rekao na komemoraciji povodom 16. godišnjice smrti Alije Izetbegovića, prvog predsednika Predsedništva Republike Bosne i Hercegovine i prvog predsednika Stranke demokratske akcije (SDA).

EKSKLUZIVNO ZA ALO.RS! Šešelj otkriva gde je bio prethodna 3 meseca. Niko ga nije viđao, a za to je postojao dobar razlog!

HOĆE DA UKINU REPUBLIKU SRPSKU! Srbi nisu poželjni u Bosni - Izetbegović uputio najgoru pretnju do sad!

AKO SRBIJA UĐE U NATO I MI ĆEMO! Dodik odgovorio na špekulacije da kuje planove sa Izetbegovićem!

BONUS VIDEO: PREPAD NA BATAJNIČKOM AERODROMU Teroristi uništeni pred Vučićem i Medvedevim!

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi