JEZIVI DETALJI MONSTROUZNOG ZLOČINA U SUKOIŠANSKOJ 11 Mladić (15) tukao staricu (89) do smrti, pa sav krvav došao u policiju da prizna zločin!

Split je potreslo ubistvo starije meštanke Helene M. (89), a svi su ostali šokirani kada je tinejdžer (15) došao krvav u policijsku stanicu i rekao da je Helenu tukao do smrti.

Hrvatska policija
Hrvatska policija, Foto: Tanjug

Užasan zločin dogodio se juče u poslepodnevnim satima, nakon čega je dečak sam došao u policiju da prizna zločin.

Kako prenosi 24sata.hr, u nedelju popodne oko 17,40 sati na vrata nekoliko stanova na adresi Sukoišanska 11 neko je lupao, a vremešna gospođa je jedina krenula da otvori. Čim je Helena odškrinula vrata, maloletnik je navalio u unutrašnjost stana na trećem spratu, udarajući staricu s čim god je stigao, rukama, nogama, predmetima koje je pronašao u hodniku.

Ženi nije bilo spasa, preminula je na mestu zločina, nije uspela ni da pozove u pomoć... Ubica je odmah napustio mesto zločina i predao se policiji u njihovom sedištu koje se nalazi nedaleko od mesta zločina.

Motivi za grozomoran zločina za sada nisu razjašnjeni, međutim tokom uviđaja u stanu su pronađeni novac i dragocenosti tako da je koristoljublje isključeno.

Takođe se za sada čini da maloletnik nije imao nikakve veze sa staricom i njenom porodicom, rodbinske ili neke druge, već da je u pitanju nedelo pomračenog uma. Ipak, istragom bi trebalo da bude utvrđeno šta je dovelo do zločina, kao i kakvo je bilo psihičko stanje mladića u tom trenutku te bi i toksikološka veštačenja trebalo da otkriju eventualno uzimanje ilegalnih supstanci.

Žrtva je u svom stanu živela s mlađim, neoženjenim sinom koji je u nedelju popodne radio, bio je na dežurstvu. Inače je, kažu komšije, bila dobrodržeća, svi su ostali šokirani kada su saznali koliko zaista ima godina.

- Mislile smo da ima 70-ak godina, redovno je izlazila, uvek pristojna i dobra. Poreklom su s Brača, ma cela porodica je takva. Njen stariji sin je nedavno dobio unuka, dakle postala je prabaka, oni su ih posećivali redovno. Jedna skladna porodica, barem koliko smo mi mogli da vidimo, a svi skupa smo ovde ceo život - šokirane su komšije, koje o žrtvi imaju samo lepe reči.

Uhapšeni maloletnik bi danas trebalo da bude saslušan.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi