ANARHIJA U DPS Milov verni sluga se nalizao rakije i okrenuo mu leđa!

Zbog svega navedenog Milo Đukanoviće je najblaže očajan, ali i razočaran

Milo Đukanović
Milo Đukanović, Foto: AP Slobodan Miljević

U izbornom štabu DPS-a zavladalo je potpuno ludilo i anarhija i više niko nije zainteresovan za izborni rezultat, već kakva će im već sutra biti politička budućnost.

Trenutne prognoze unutar štaba DPS-a nedvosmisleno ukazuju da će ona biti krajnje sumorna, što je među prvima već u toku prepodnevnih časova, usled velike izlaznosti, prepoznao Milutin Simović, zato se po starom narodnom običaju kad je najteže prihvatio lozove rakije i dovodeći sebe u stanje teške alkoholisanosti ublažio nivo straha i stresa.

Zbog svega navedenog Milo Đukanoviće je najblaže očajan, ali i razočaran, jer ga je ovim postupkom napustio još jedan verni sluga.

Podsetimo, u Nikšiću, drugom po veličini gradu u Crnoj Gori, danas se održavaju lokalni izbori koji su podjednako važni i za vlast i za opoziciju i smatraju se presudnim za opstanak Demokratske partije socijalista Mila Ðukanovića na crnogorskoj političkoj sceni, ali i prvim testom za vladajuću većinu koja je na parlamentarnim izborima 2020. posle 30 godina smenila DPS sa vlasti. Glasačka mesta u Nikšiću otvorena su danas od 7 sati ujutru, a birališta se zatvaraju u 20 časova.

Povezane vesti

 • Korisnik: vuk
  14/03/2021 - 18:42
  Jbg, svaka sila zavremena, možeš kako hoćeš, ali ne možeš dokle hoćeš?!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi