Milo Đukanović
screenshoot
Milo Đukanović, Foto: screenshoot

Milo Đukonovaić, dugogodišnji vladar Crne Gore, dobro se zabavio na svadvi svog sina jedinca, a u jednom trenutku je i ukrao šou mladencima.

PROČITAJ JOŠ:

Naime, na snimku koji je procureo sa svadbe, stariji Đukanović je snimljen kako igra uz pesmu "Senke" koju peva Aleksandra Prijović.

Blažo Đukanović, naslednik Mila, venčao se sa svojom dugogodišnjom devojkom Milenom, a veselje su napravili u Budvi. Svatove i mladence su hitovima zabavljali poznate muzička imena domaće scene, među kojima i Milica Pavlović, grupe "Hari Mata Hari", Aleksandra Živojinović, nekada Prijović.

Upravo dok je ona izvodila jednu od svojih pesama mladoženjin otac, predsednik Crne Gore Milo Đukanović, počeo da je da đuska.

Sve pršti od luksuza! Dosad neobjavljeni prizori sa svadbe Milovog sina! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/D.S. DATUM I VREME: 21.09.2019. 20:34 - 21.09.2019. 20:42 Raskošna svadba se održava na Svetom Stefanu Milo Đukanović, Foto: AP/ Risto Božović Kako saznajemo, oko Kraljičine plaže i Miločera prisutno je više vozila policije. Svadbeno veselje povodom ženidbe Blaža Đukanovića, sina predsednika Crne Gore i Demokratske partije socijalista Mila Đukanovića, održava se na maloj Kraljičinoj plaži.

Podsetimo, svadbeno veselje počelo je u 17 časova na maloj Kraljičinoj plaži, a Blažinom i Mileninom venčanju prisustvuje oko 400 zvanica. Gosti su, kako prenose crnogorski portali, prevoženi specijalnim električnim vozilima od glavnog puta do hotela i plaže.

BONUS VIDEO: