Crna Gora, Milo Đukanović, Crnogorci
Tanjug
Crna Gora, Milo Đukanović, Crnogorci

Tanjug

Crna Gora, Milo Đukanović, Crnogorci, Foto: Tanjug

Britanska obaveštajna služba Mi-6 već pola godine u Crnoj Gori prati i prisluškuje poslanike, univerzitetske profesore i vodeće ljude Mitropolije crnogorsko-primorske, a pod prismotrom je 50 osoba.

Na spisku ljudi koji su pod njihovom prismotrom je 50 osoba iz Crne Gore. Iz Srbije i Republike Srpske ih je još više. Prisluškuju se čak i novinari.

Milorad Dodik

Alo!/Petar Marković

Milorad Dodik, Foto: Alo!/Petar Marković

Britanski obaveštajci evidentiraju ljude iz institucija na koje nemaju uticaj i povezuju ih sa ruskim krugovima.

Politički analitičar Dragomir Anđelković ističe da je ubeđen da evro-atlantski centri moći deluju protiv srpskog naroda kako u Srbiji tako i u Republici Srpskoj i Crnoj Gori.

- Crna Gora je pogodna destinacija, jer je tamošnji režim spreman da uradi bilo šta radi svog opstanka - kaže Anđelković.

Sulejman Ugljanin

Tanjug/Sava Radovanović

Sulejman Ugljanin, Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Narodni poslanik Vladimir Đukanović ističe da ga ne iznenađuju saznanja da je Crna Gora poligon za rušenje Srbije, Republike Srpske, SPC-a i ruskog uticaja.

- Oni to rade i u Makedoniji i na Kosovu i Metohiji - tvrdi Đukanović.

Kako su ranije mediji pisali, Crna Gora je poligon Mi-6 za rušenje legitimno izabranih vlasti u Beogradu i sve što se dešava na Kosovu i Metohiji deo je njihovog plana za destabilizaciju regiona.

Ofanziva agenata Mi-6 ima strateško uporište u težnji da se medijskim i operativnim delovanjem oslabi ruski uticaj na Balkanu.

Komentari (1)

flamantes

29.05.2019 12:06

Teško je prestići Srbiju kao odlagalište najgoreg ljudskog šljama