Milo preko Dake i Vuka ruši Vučića!

A.I. | vesti 2021-04-21 18:01:14 2021-04-21 18:01:14

Miodrag Davidović, kontroverzni crnogorski biznismen veoma blizak predsedniku Crne Gore Milu Đukanoviću, sastao se u utorak u Podgorici sa liderom Narodne stranke gde su pričali o zajedničkom neprijatelju sve trojice - predsedniku Srbije, i planovima za njegovu smenu

Printscreen Pink

Na tajnom sastanku na kom je Daka imao ulogu glasnogovornika Mila Đukanovića, prema našim saznanjima, jedina tema bila je rušenje aktuelnog režima u Srbiji, a pre svega Aleksandra Vučića!

- Davidović je optužio Vučića da je pokušao da izvrši atentat na njega i vladiku Joanikija. Kada je to vladika demantovao, ovaj je, umesto da se pokrije ušima, krenuo da naziva Vučića bolesnikom koji želi da vlada i Crnom Gorom. Pokušao je i sam da izigrava političara, imao je Milovu prikrivenu podršku, ali doživeo je ogroman fijasko u Nikšiću, narod mu je pokazao šta misli o njemu, ali i za to mu je kriv Vučić, zato je rado prihvatio da bude posrednik u njegovom rušenju - ispričao je naš izvor.

Ðukanović je izneo i tvrdnje da mu Vučić, kako je naveo, „podmeće udbaške uloge“ i da ga „lažima beznadežno i jalovo“ diskredituje.

Vulin: Milo je opsednut Vučićem, mora da se leči

- Da nije optužnica za šverc cigareta i čestih promena nacija i opredeljenja, Đukanovića bismo pamtili po prenemaganju i kuknjavi. Nema njegove izjave da ne zakuka na Srbiju i nema prilike da se ne prenemaže kako ga ruši Srbija, pa srpska crkva, a posebno Aleksandar Vučić. Opsesiju Vučićem Đukanović bi mogao da leči kada već ne može da je sakrije - izjavio je ministar policije Aleksandar Vulin odgovarajući na ove poslednje napade Đukanovića na predsednika Vučića.

Expand player
Pogledajte više