Milo Đukanović
youtube/ Al Jazeera Balkans
Milo Đukanović

youtube/ Al Jazeera Balkans

Milo Đukanović, Foto: youtube/ Al Jazeera Balkans

- Zbog toga očajnički pokušava preko svojih preostalih korumpiranih struktura da zloupotrebi Nikšić, da ga odvoji od procesa ekonomskog oporavka i demokratskih promena, kako bi ga pretvorio u ogradu za zaštitu svog ličnog bogatstva. On je davno izdao Nikšić. I ako misli da će svojim prevaziđenim floskulama izmanipulisati nekoga, Nikšićani i Nikšićanke će ga na izborima razočarati, ističe se u saopštenju koalicije „Za budućnost Nikšića“, uz podsećanje da su građani tog grada šre pola godine, na parlamentarnim izborima 30.avgusta porazili Đukanovića i osujetili pokušaj DPS-a da ovaj grad okrene protiv sopstvene tradicije.

Isto tako će proći i njegov pokušaj žrtvovanja budućnosti Nikšića. Slobodarske i demokratske snage okupljene u koaliciji "Za budućnost Nikšića", najvećoj u istoriji grada, snažno su rešene da Nikšić povedu putem privrednog preporoda i vrate Nikšiću lidersku ulogu. Neće Milo Đukanović odlučivati o našem gradu, niti njegovi poltroni koje želi da instalira da opet, kao u prethodnom sazivu, Nikšićem odlučuju iz drugih gradova, saopštavaju iz ove koalicije.

Ovaj grad jeste kontinuirano zapostavljan i guran na marginu ali je zahvaljujući ljudima u njemu sačuvao ponos i samopouzdanje da odlučuje o sebi. I to će potvrditi 14. marta, ubedljivom pobedom za budućnost Nikšića! - navodi se u saopštenju.