Milo Đukanović, Hašim Tači
Tanjug
Milo Đukanović, Hašim Tači

Tanjug

Milo Đukanović, Hašim Tači, Foto: Tanjug

* Milo Đukanović bio domaćin Hašimu Tačiju

* Sastanak je bio privatnog karaktera

* Sem kraće šetnje gradskim ulicama, Đukanović i Tači su najveći deo vremena proveli u ćaskanju u restoranu i diskoteci ''Perla''

Sastanak je bio privatnog karaktera, saznaje portal Srpsko ujedinjenje.

Pročitajte još:

Sem kraće šetnje gradskim ulicama, Đukanović i Tači su najveći deo vremena proveli u ćaskanju u restoranu i diskoteci ''Perla''.

Milo Đukanović

AP

Milo Đukanović, Foto: AP

Nekoliko građana Budve i dvoje turista imali su neprijatnosti kada su pripadnici Tačijevog i Đukanovićevog obezbeđenja oduzimali foto-aparate i tražili na uvid mobilne telefone kako bi obrisali fotografije i video-snimke koji svedoče o ovom druženju. Osim toga, jako su se potrudili da ih niko ne snimi ni tokom kratke šetnje gradom.

Vučić iznervirano Amerikancima pokazao rukom! Napustio govornicu, šok na konferenciji za novinare! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ M. I. DATUM I VREME: 06.09.2019. 13:13 Na početku konferencije za novinare bilo je primetno da nešto nije u redu.

"Baš je neprijatno kada vam priđe obezbeđenje neke javne ličnosti, pa još i predsednika države, i pred nekoliko desetina slučajnih prolaznika oduzima vam lične stvari da provere da li ste slikali ili snimili nešto od čega dotični mogu da imaju političku štetu. Sa mog foto-aparata obrisane su dve fotografije i morao sam da čekam 15 minuta da bih ga dobio nazad, kaže jedan sagovornik.

Bonus video

Neverovatno parkiranje u centru Beograda!