ISPLIVAO NOVI SNIMAK! Milo Đukanović na kolenima, ovako ponižen nikad nije bio, bivši prijatelj rešio da ga uništi jednom zasvagda! (VIDEO)

Predsednik Atlas grupe Duško Knežević oglasio se video snimkom na svom Instagram profilu.

Milo Đukanović
Milo Đukanović, Foto: AP/ Risto Božović

Čelnik "Atlas grupe" Duško Knežević, osumnjičen za organizovanje kriminalne grupe, pranje novca i utaju poreza, za kojim je raspisana i poternica, tvrdi da ima dokaze da je direktno davao novac predsedniku Crne Gore i DPS-a Milu Đukanoviću.

Knežević je pre nekoliko dana najavio da će u nedelju ili ponedeljak objaviti i druge konkretne informacije u vezi sa poslovima aktuelnog predsednika, a pre 14 sati ispunio je svoje pretnje.

 

Predsednik Atlas grupe Duško Knežević oglasio se video snimkom na svom Instagram profilu, u kome je aktuelnog predsednika Mila Đukanovića predstavio u vidu karikature „smrt“.

Na video ilustracijii su prikazana vrata, na kojima su imena „Migo“, „Atlas banka“, „Mugi“, „Sveto“ i „Ko je sledeći?“.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

NE IDI KOD BORDŽIA KUĆI DON’T GO TO BORGIA’S HOME @atlasbanka @podrskaatlasgrupi

A post shared by Dr Dusko D. Knezevic (@dkatlas) on

Knežević je verovatno na ovaj način aludirao, da se Đukanović politički i poslovno obračunao sa pomenitim osobama, te da se postavlja pitanje, ko je sledeći sa kim će se Đukanović obračunati.

 

Knežević je takođe, u opisu videa stavio natpis „Ne idi kod Bordžija kući“, prim. aut. zloglasna italijanska poridica Bordžia, najozloglašenija dinastija na svetu.

 

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Vlado
  04/02/2019 - 08:32
  Nisam Milov fan ali ovaj samo preti a ništa ne pokazuje. Danas ću sutra ću i dani prolaze. Ovome ne može niko ništa, Otići će kad on bude hteo.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi