Milo Đukanović
Tanjug
Milo Đukanović

Tanjug

Milo Đukanović, Foto: Tanjug

Đukanović nije propustio da još jednom optuži medijski i politički faktor iz Srbije za mešanje u pitanja Crne Gore.

Pročitajte još:

- Tenzije se pokušavaju indukovati sa adresa koje su van Crne Gore. Prošli smo kroz takva iskušenja više puta, tako da ne vidim nikakvu opasnost po stabilnost i sigurnost Crne Gore. A ko su te adrese pokazaće se samo kroz naredne dane. Valjda svi registrujemo taj stampedo koji traje od decembra prošle godine i u kojoj učestvuje kompletna medijska i politička scena Srbije. Verovatno bismo pincetom sa te scene mogli da pronađemo nekog ko u tome ne učestvuje - rekao je Đukanović uputan da li tu misli i na zvanični Beograd.

Na pitanje može li da zamisli pad DPS posle 30 godina i hoće li čestitati pobedu opozicije ako do nje dođe, poručuje:

- Očekujem da crnogorsko društvo i na ovim izborima potvrdi svoju zrelost i odgovornost da izbori proteknu u uslovima apsolutne stabilnosti i demokratske kulture primerene Crnoj Gori. Očekujem da na kraju dana ustanovimo demokratsku, slobodnu volju naših građana, a moje očekivanje je da će zemlja nakon toga nastaviti da se kreće putevima ekonomskog i demokratakog razvoja i dostizanja ciljeva.

ANKETA: Da li će Milo Đukanović izgubiti na izborima u Crnoj Gori?

 

Za njega velika izlaznost nije iznenađenje jer su, kako je rekao, obe strane dale instrukcije biračima da glasaju do podne. Rekao je i da ga velika izlaznost ne brine.

Preporučujemo:

Komentari (1)