Torcida
youtube/ Ultras 1950
Torcida

youtube/ Ultras 1950

Torcida, Foto: youtube/ Ultras 1950

Pročitajte još:

Nekoliko ljudi od najbližeg poverenja režima Mila Đukanovića otišlo je u Split po specijalnom zadatku kako bi doveli oko 50 navijača "Hajduka", huligana iz navijačke grupe "Torcida" da naprave haos u Crnoj Gori.

Kako naša redakcija saznaje, navodno je zadatak bio poveren čoveku iz redova Bošnjaka u koga Milo ima poverenje. Prepiska ide ovako:

- Drug, bio nam čovek iz Podgorice, bio baš kod Maria kući, sedeli kod njega, traži 50-ak huligana da prebaci u Crnu Goru. Ima kesu para i navodno je na direktnoj vezi sa njihovim službama - glasi prepiska, a potom se nastavlja dalje:

Prepiska

Alo.rs

Prepiska, Foto: Alo.rs

- Vozi Mercedes G klasu, nemačke table, odseo je bio u hotelu "Atrium". Ima kriptu i običan telefon. Priča na nemačkom. Tablice su Hanover ili Hamburg - kraj prepiske.

Da podsetimo, na izborima održanim 30. avgusta, opozicija predvođena mahom pro-srpskim strankama izvojevale su pobedu nad režimom Mila Đukanovića i nad njegovim DPS-om.

ANKETA: Da li će Crnogorci dobiti pro-srpsku vladu?

 

Međutim, Milo još uvek nije u potpunosti poražen, jer tek sledi duga borba oko formiranja vlade, preraspodele vlasti, gde DPS i te kako ne treba u startu podcenjivati. Na scenu stupaju male partije koje imaju po 3-4 mandata i koje su taj jezičak na vagi da li će na kraju pobeda zaista pripasti opoziciji ili DPS-u.

Preporučujemo:

Komentari (2)

GOKSI

01.09.2020 19:20

KOLIKO PVAJ ČOVEK MOŽE DA BUDE JADAN,STRAŠNO.NJEGA HITNO U SPUŽ

Ratko

01.09.2020 23:44

Bas bi bilo lijepo da dodju do Podgorice da im malo prominene licni opis da ih vise niko ne prepozna u Splitu. Mandrili bicete lijepo docekani kako dolikuje dobrodoslica ujacima!