Milo Đukanović
EPA
Milo Đukanović

EPA

Milo Đukanović, Foto: EPA

Poslednji evropski diktator koji je na vlasti već tri decenije, spreman je na sve kako bi ostao na vrhu, pa je tako zbog činjenice da njegov DPS, prema poslednjim istraživanjima ima podršku tek 35,3 odsto glasača, a dve opozicione liste 41,2 (istraživanje CEDEM-a), očajnički u potrazi za svakim glasom.

Upravo je zbog toga, kako „Alo!“ saznaje, obećao albanskim partijama mesto premijera u budućoj vladi, ukoliko mu obezbede dogovoreni broj glasova. Zato i ne čudi nedavna objava Marka Đonaja, američkog političara albanskog porekla i člana skupštine grada Njujork, koji je na sebe preuzeo organizaciju putovanja u Crnu Goru, kako bi Albanci iz SAD stigli da glasaju za partiju Mila Đukanovića.

Preporučujemo:

- Glasanje je moguće uz pasoš ili ličnu kartu, ali i ako su vam dokumenta istekla - naveo je Đonaj, iako da biste glasali morate da ispunjavate rezidentni uslov od 24 meseca.

Da li je Milovo vreme odavno prošlo?

 

Ne treba zaboraviti i da će albanske stranke Demokratska partija (DP) i Demokratska unija Albanaca (DUA), zajedno nastupiti na parlamentarnim izborima 30. avgusta, pa bi ime novog premijera koji će zameniti Duška Markovića, ukoliko Đukanović trijumfuje na izborima, trebalo možda tražiti u predsednicima pomenutih partija, Fatmiru Đeki i Mehmetu Zenki.

- Milo je spreman da se odrekne i Duška Markovića, kako bi po svaku cenu pobedio na izborima, ali bi ovo moglo i da mu se obije o glavu, jer Marković, malo je reći, nije bio oduševljen planom da će izgubiti mesto premijera, pa bi tako i u slučaju pobede na izborima, moglo doći do rascepa u DPS-u - navodi naš izvor.

Amfilohije „hvalio“ Markovića

Ne treba zaboraviti da je još u februaru ove godine mitropolit crnogorskoprimorski Amfi lohije „pohvalio“ Duška Markovića, što je izgleda zasmetalo Milu Đukanoviću.

- Ova grupa koja je sada na vlasti je objavila rat Bogu i to je duboko zabolelo narod. Molim se Bogu da se naš dobri Duško Marković urazumi, ipak je on razboritiji od onoga koji mu je glavni - izjavio je tada Amfilohije.

Pročitajte još:

Komentari (4)

Tatjana

21.08.2020 08:11

Albancima daje sve a Srbima uzima sve.

Nada

21.08.2020 13:09

@Tatjana - Nece moci ovoga puta da se izvuce jer su Srbi konacno slozni i nedaju na svoje ! Milo bolje da bezi jer ce mu na kraju njegov narod suditi ! Sto je pokrao-pokrao je - dosta je bilo !

Taurusss

21.08.2020 08:31

Milo opet pobedjuje i napokon završavao posao, stvaranja države i crkve.

šane

21.08.2020 09:44

ovo nije dobro, jak manipulator, pobediće a nek narod nastavi , strašno..