ZAPAMTITE, NISU SVI ONI LOŠI... Migrant provalio u kuću u Gospiću, a vlasniku ostavio potresnu poruku na vratima: "Oprosti, prijatelju, mnogo sam..." (FOTO)

Još se ne zna šta je "noćni prijatelj" ukrao.

Migranti po hladnoći u Beogradu
Migranti po hladnoći u Beogradu, Foto: Tanjug/Tanja Valič 18.01

Veća grupa ilegalnih migranata stigla je do Gospića, provalila u kuću, a jedan od njih je napisao izvinjenje uz objašnjenje da je to uradio zato što je veoma gladan.

Na razbijenim staklima pronađeni su tragovi krvi, a na ulaznim vratima je izgrebana poruka: "Oprosti, prijatelju, ali ja sam toliko gladan da sam morao da provalim. Potičem iz grada Kana".

Još se ne zna šta je "noćni prijatelj" ukrao.

Od jutros neprekidno stižu dojave o brojnim grupama ilegalnih migranata koji su najverovatnije zbog vrlo guste magle zalutali i osvanuli pod Velebitom.

Alarmirana je i policija koja se nalazi na potezu od sela Bilaj i Čitluka. Primećeno je nekoliko grupa migranata koji dezorijentisano hodaju na tom terenu.

Prekopane bašte i povremene krađe pilića postale su svakodnevica u mnogim selima u okolici Gospića.

Jutrošnja gusta magla i temperatura od 1,4 stepena naterale su ove očajnike da nastave put, pri čemu su mnogi zalutali u bespuća Velebita. Policija još nadzire teren jer je nepoznato koliko se migranata našlo u ovom delu Like.

Povezane vesti

 • Korisnik: Vladimir
  27/09/2020 - 21:14
  A gde je nestalo ono, kuc,kuc, dobar dan, mnogo sam gladan da li biste mogli bilo šta za jelo da mi date?
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi