Zvezdarska šuma
Google Street View printskrin
Zvezdarska šuma

Google Street View printskrin

Google Street View printskrin

U Orahovici kod Zenice večeras se odvijala prava drama kada su službenici Policijske uprave Nemila MUP-a Zeničko-dobojskog kantona pronašli i uhapsili Emsada Valentića, koji se danima krio u šumi iznad ovog sela.

Avaz podseća da je on pretio komšijama, zapalio im seno, a navodno je na jednog od njih krenuo i nožem, zbog čega su meštani danima bili u strahu.

Pročitajte još:

- Policajci su primetili kako njegov brat ide sa kesom u kojoj se nalaze hrana i cigare, te odlazi u kuću Jakuba Jahijaja. Nakon što se vratio njegov brat, policija je upala u kuću i zatekla Valentića u kupatilu kako se tušira. Odmah su ga uhapsili - priča meštanin Orahovice, dodajući da je priveden i Jahijaj u čijoj kući je pronađen.

Inače, osim u šumi, proteklih dana presuđeni silovatelj krio se u šumi i obližnjoj štali, ali i kod komšije Jahijaja.

Više od 150 rudara provelo noć u jami

AUTOR: Avaz.ba /Alo.rs/ B. P. DATUM I VREME: 11.09.2019. 08:44 Hitna pomoć već intervenisala Rudnik Zenica, Foto: Youtube Printscreen Više od 150 rudara Rudnika mrkog uglja Zenica provelo je noć u utrobi jame. Gladni, iscrpljeni i iznemogli, rudari su poručili kako odbijaju da izađu iz jame do daljeg.

Avaz podseća kako je javnost ostala u šoku nakon što je Valentić, u avgustu 2007. godine, silovao svoju 12-godišnju kćerku. Devojčica je doživela teške fizičke i psihičke traume, a nedugo nakon monstruoznog događaja, otac je uhapšen, a ona se s majkom odselila iz Kovačevića.

BONUS VIDEO: HORDER NA ZVEZDARI! Zatrpao dvorište đubretom, tu kolje golubove, dere zečeve i besi kokoške