MEDOJEVIĆ KRIVOKAPIĆA "ZVEKNUO" DIREKTNO U ČELO: Novi snimak i uzrečica koju prepričava Crna Gora (VIDEO)

Alo.rs | vesti 2021-02-16 09:52:39 2021-02-16 09:52:39

Liider Pokreta za promene Nebojša Medojević podelio je snimak na kom Zdravko Čolić kaže svoju čuvenu uzrečicu "ništa ja tu ne bih dirao", te rekao da je to politika nove Vlade Crne Gore prema predsedniku te zemlje Milu Đukanoviću

Printscreen

- Konačno sam shvatio šta je politika nove Vlade Crne Gore prema Mila Đukanoviću - Ništa ja tu ne bih dirao - napisao je Medojević.

Podsećamo, Medojević od formiranja nove Vlade kritikuje njene zvaničnike zbog neprocesuiranja Mila i Aca Đukanovića.

Protiv Mila Đukanovića je poslanik Pokreta za promene prof. dr Branko Radulović podneo i krivičnu prijavu zbog stvaranje kriminalne organizacije.

Osim protiv Đukanovića, Radulović je krivičnu prijavu podneo i protiv tadašnjeg premijera Du­ška Mar­ko­vi­ća i nekolicine ministara.

Radulović je tada saopštio je da je u prijavi naveo broj­ne doka­ze o pro­tiv­za­ko­ni­tom i kri­mi­nal­nom de­lovanju, kao što su kri­vič­na de­la pro­tiv imo­vi­ne, plat­nog pro­me­ta, ži­vot­ne sre­di­ne, zlo­u­po­tre­ba slu­žbe­nog po­lo­ža­ja, pra­nje nov­ca, stva­ra­nje kri­mi­nal­ne or­ga­ni­za­ci­je, uz detaljno navođenje ko je i kada podneo krivičnu prijavu protiv crnogorskog predsednika.

Pročitajte još:

 

Expand player
Pogledajte više